Ce sunt suplimentele nutritive?

Ministerul Sanatatii din Romania defineste suplimentele nutritive ca „preparate conditionate sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au in compozitia lor nutrienti (macro- si micronutrienti) si/sau alte substante comestibile, care sunt consumate in cantitati definite, in mod suplimentar fata de aportul alimentar obisnuit.” S-a demonstrat deja ca, in conditiile actuale de viata si alimentatie, suplimentele nutritive au devenit o NECESITATE pentru omul modern. Cum le alegem?
Suplimentele nutritive ideale trebuie sa fie naturale, usor asimilabile, cu valoare nutritiva ridicata, sa provina din zone ecologice – nepoluate si, bineinteles, sa posede avizul Ministerului Sanatatii. Avizarea Ministerului Sanatatii are drept scop “asigurarea protectiei sanatatii populatiei prin desfacerea pe piata a unor produse care intrunesc caracteristicile privind calitatea si siguranta acestora”, dupa cum precizeaza normele stipulate de Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 282 din 11.05.2001. Produsele Forever Living intrunesc cu prisosinta aceste conditii: avizului Ministerului Sanatatii din Romania i se alatura avizele forurilor similare din alte peste 100 de tari din intreaga lume!

Avem, cu siguranta, nevoie de suplimentele nutritive Forever! Acestea ne ajuta sa combatem principalele cauze care care duc la scaderea capacitatii naturale de aparare a organismului si, implicit, la aparitia bolilor, prin:


Aport adecvat de principii nutritive:
- acizi grasi polinesaturati: Arctic Sea Omega-3, Forever Gin-Chia;

Refacerea florei intestinale: bauturile cu Aloe vera asociate cu Forever Active Probiotic;


Si iata ca vedem, din nou, ca „regele” suplimentelor ramane gelul stabilizat de Aloe vera, unul dintre cele mai complexe produse pe care ni le ofera natura!

... Sa meditam, in final, asupra unui dicton latin pe care ar trebui sa ni-l reamintim poate mai des : 
„Medicus curat, natura sanat”.
Medicul trateaza, dar natura vindeca!
Consilierul FLP nu trateaza, pentru ca nu este medic si nu devine medic peste noapte prin inscrierea in Forever. Nu este un vindecator, in schimb este un mijlocitor al incredibilei forte vindecatoare a naturii, a puterii ei de a ne ajuta sa ne pastram sau sa ne redobandim SANATATEA.

Sa ramanem, deci, sanatosi, alaturi de FOREVER LIVING PRODUCTS!

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi