Cum ne ferim de efectele negative ale razelor ultraviolete cu produsele Forever


Majoritatea dintre noi stim ca razele soarelui contribuie la sintetizarea vitaminei D in organism si, in felul acesta, la asigurarea sanatatii oaselor. Mai putini stiu ca acestea au efecte benefice si in cazul unor maladii precum cancerul (de san, de prostata, de oase, colono-rectal, ovarian, uterin, stomacal), scleroza multipla, de asemenea contribuie la mentinerea bioritmului vietii etc.

În acelasi timp, potrivit unor statistici recente ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, soarele ucide anual 60 000 de persoane sub forma cancerului de piele -forma cea mai frecventa de cancer la om-, iar acest numar creste rapid. Majoritatea cazurilor de cancer de piele sunt produse de actiunea razelor ultraviolete (UV-A si UV-B).

Exista doua tipuri de cancer de piele: melanomul malign, care de obicei este letal, si o forma mai usoara, ce deterioreaza serios epiderma. Melanomul se prezinta la inceput sub forma unei leziuni inchise la culoare, fiind cauzat de imbolnavirea si multplicarea necontrolata a melanocitelor, acele celule care produc, in mod normal, pigmentarea pielii. O data imbolnavite, aceste celule bolnave invadeaza tesuturile din jur, iar apoi, prin limfa si sange, se imprastie si provoaca metastaze in tot organismul.

De ce se ajunge oare aici?
Deoarece oamenii fac la intamplare bai de soare, fara sa respecte anumite reguli obligatorii. Cei mai expusi la cancer de piele sunt aceia care, avand un ten deschis la culoare, stau la soare timp indelungat (in special intre orele 10-15! ), fara niciun fel de protectie. De asemenea, amintim ca inca mai presista anumite mituri cum ar fi acelea ca daca stam in apa nu suntem afectati de razele soarelui, ca umbrela de plaja reprezinta o protectie suficienta, ori ca iarna puterea astrului zilei este slaba, deci nu Produse Forever ne poate afecta pielea.

În plus, majoritatea oamenilor nu iau in seama faptul ca subtierea stratului de ozon face ca radiatiile ultraviolete de tip B (UV-B, sunt puternic mutagene pentru toate organismele vii) sa aiba in zilele noastre efecte distructive la nivelul epidermei mult mai mari decat acum 5 decenii. Este adevarat ca, atunci cand merg la plaja, oamenii utilizeaza diferite produse pentru protejarea pielii de radiatiile daunatoare ale Soarelui. Dar tot atat de adevarat este ca, in multe cazuri, aceste produse au o eficienta scazuta. Si nu ar trebui sa ne mire acest lucru de indata ce in foarte multe magazine exista creme sau lotiuni de protectie solara cu SPF 80, desi, se stie, scala care masoara acest factor este de maxim 50!

Forever Living Products pune la dispozitia oamenilor care pun cu adevarat pret pe sanatatea si frumusetea lor produse de calitate foarte ridicata pentru protejarea, hidratarea si ingrijirea pielii. Sa vedem care sunt acestea:- Forever Aloe Sunscreen Spray- o emulsie autobronzanta ce asigura un bronz cu nuante superbe. Reprezinta alternativa acelora care doresc sa obtina rapid, in orice sezon, un aspect natural, sanatos, de piele bronzata, sau acelora care vor sa mearga la mare "gata bronzati". Produsul nu contine agenti de ecran sau filtre solare. Se pot imbraca haine albe dupa 15-20 minute de la aplicare! Dusul sau baia nu afecteaza calitatea bronzului!
- Forever Aloe Sunscreen Spray SPF 30-este o crema de protectie foarte performanta, cu factor de protectie real si de ultima generatie, ce blocheaza actiunea UVB (care provoaca eritemul solar sau actinic) si UVA (care provoaca supraproductie de radicali liberi). Crema are o formula rezistenta la apa, astfel ca se poate face o baie in mare sau piscina de pana la 40 de minute. În acelasi timp, aceasta crema hidrateaza si calmeaza pielea.
- Aloe First - este un lichid natural calmant, hidratant si racoritor, care atenueaza rapid zonele de piele arse de soare, in situatia in care acestea nu au fost protejate!
- Forever Alpha-E Factor - crema lichida din Aloe Vera Forever si Vitamina E naturala, foarte eficienta in hidratarea si calmarea arsurilor produse in special la nivelul tenului.
- Aloe Vera Gelly - gel de Aloe Vera FLP identic cu cel din frunza de Aloe. Hidrateaza si calmeaza rapid pielea dupa arsurile solare, patrunde rapid in piele si nu pateaza hainele.
- Aloe Lips - gel de Aloe, ulei de jojoba si ceara de albine - hidrateaza buzele afectate de soare si vant. Are efect de gloss! Foarte util in caz de iritatii, rupturi, intepaturi minore!
- Aloe Moisturizing Lotion - gel de Aloe Vera Forever, colagen si elastina pentru hidratarea la superlativ a pielii expuse indelung la soare!

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi