Aloe Lips

Aloe Lips
Proprietatile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale in cazul ingrijirii buzelor. Aloe vera, jojoba si ceara de albine s-au reunite pentru a se realiza cel mai performant cerat pentru ingrijirea buzelor in orice anotimp, prezent astazi pe piata.  

Aloe Lips inmoaie, netezeste si hidrateaza buzele uscate si crapate. La munte, la schi, la mare, la plaja, oriunde in aer liber, Aloe Lips va fi usor de transportat si comod de utilizat, datorita dimensiunilor sale reduse si aspectului sau practic.  
Datorita proprietatilor ingredientilor produsul are si puternic efect antiherpetic, coagulant si antialgic.  
Combate pruritul de orice natura (alergic, sau urmare a intepaturilor de insecte ori plante).  
Vindeca aftele, herpesul, ragadele (zabalute), escoriatii ale buzelor sau labiilor. Poate fi supranumit „mini-trusa de prim ajutor”. isi gaseste o utilizare prompta in arsuri de grad mic si mica intindere, evitandu-se formarea flictenelor (basici cu continut lichidian). Daca aceste flictene s-au si format se va inlatura tegumentul mortificat de deasupra lor si se va aplica produsul care va calma durerile si va accelera procesul de cicatrizare fiziologica.  
Se poate folosi si in fisuri anale prin aplicatii locale dupa o prealabila igienizare cu sapun fara sodiu si Aloe First.  
Taiat in doua sau trei segmente poate fi utilizat ca supozitor in hemoroizi interni si fisuri anale. 
 In fisuri tegumentate (piele crapata) in lipsa unor alte produse cu actiune specifica, calmeaza durerile si are efect hidratant local. 
 In epistaxis (hemoragii nazale) forme minore poate fi aplicat focal. Nu se aplica in plagi intepate, caz in care preventia antitetanica trebuie evaluata de medic. Poate fi folosit in orice traumatism tangential tegumentar (zgarieturi). 
  
Mod de folosire: Se va folosi pentru hidratarea si emolierea constanta a buzelor, pentru a preveni uscarea sau asprirea lor in conditii climatice extreme.

Continut: 4,25 g
Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Living Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

Aloe Lips - cod: 22       Pret: 3,58 €*
Cantitate: 4,5 ml

INAPOI la Ingrijirea Pielii

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi