Produsele Forever Living pot ajuta impotriva caderii parului

Caderea parului este un fenomen normal, podoaba capilara regenerandu-se permanent. Dupa unele studii, caderea zilnica a 50 pana la maxim 100 fire de par nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrijorare. Unele afectiuni (cum ar fi gripa) precum si perioade mai dificile si mai stresante pot determina o accentuare a caderii parului pentru durate de timp scurte. Dar daca pielea capului este permanent incar­cata de matreata si caderea parului devine un fenomen suparator el trebuie tratat cu maxima seriozitate.
Forever Living Products propune actiunea concertata pe cale interna si externa in scopul combaterii acestei afectiuni.

Pentru cazurile obisnuite:
Extern:
1. utilizarea uzuala a samponului Aloe Jojoba Shampoo si a balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse care prin continutul bogat in gel de Aloe Vera stabilizat si prin celelalte extracte naturale de plante combat cauzele caderii parului;
2. Aloe First dupa spalat, pe parul umed, se maseaza pielea capului usor 5-10 minute;
3. folosirea pentru coafat a produsului Forever Aloe Pro-Set care protejeaza bine parul;
4. evitarea vopsirii si coafarii excesive a parului precum si eliminarea completa a produselor de intretinere a parului de calitate proasta care au efecte secundare ne­gative mult mai grave decat avantajul minor al pretului ieftin.
Intern:
1. cura de intretinere cu Aloe Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 2 ori pe an;
2. Nature-Min - 2-3 tablete pe zi.

Pentru cazuri severe (alopecie, micoze la nivelul pielii capului):
Extern:
1. utilizarea exclusiva a samponului Aloe Jojoba Shampoo si a balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse pentru efectele excelente de hranire a radacinii firului de par si tratament a pielii capului;
2. Aloe Activator frectionat energic in fiecare dimineata si seara timp de minim 10 minute la radacina firului de par sau pe zonele afectate de alopecie.
Intern:
1. cura de intretinere cu Aloe Vera Gel (oricare dintre variante) minim de 4 ori pe an;
2. Nature-Min - 3 tablete pe zi sublingual;
3. Fields of Greens - 3 tablete pe zi sublingual, inainte de mese.

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi