Aloe Pro-Set - fixativ

Pentru a raspunde solicitarilor legate de protejarea mediului inconjurator, Forever Living Products a realizat un spray fixativ pentru par, a carui formula nu contine alcool, protejeaza stratul de ozon si contine numai ingredienti valorosi. Aloe Pro-Set protejeaza parul si prelungeste mentinerea coafurii.
Cele mai multe produse din aceasta categorie contin alcool.

Acesta provoaca deshidratarea parului, iar prin folosire timp indelungat blocheaza foliculii pilosi, inhiband procesul de crestere. Pelicula de lac fixativ care acopera firul de par provoaca in timp deshidratarea si decolorarea parului, provocand iritatii si sensibilizari la nivelul scalpului.
De asemenea, produsele care contin alcool ridica problema afectarii mediului inconjurator.

Principalii ingredienti prezenti in Aloe Pro-Set protejeaza atat parul, cat si scalpul; apa purificata reface gradul umiditatii optime, deteriorat in urma pierderilor provocate de uscarile excesive la cald sau expunerile indelungate la soare; gelul stabilizat de Aloe vera reda elasticitatea firelor de par si faciliteaza realizarea coafurilor, iar proteinele vegetale hidrolizate reconstituie pierderile de substante nutritive. Prin folosirea fixativului Aloe Pro-Set in cadrul gamei, alaturi de intreaga linie de produse capilare, se realizeza - prin insumare - premizele protectiei optime a parului fata de distrugerile provocate de fragilizari sau agresiuni provenite din mediul extern.

Aloe Pro-Set are efect hidratant, fixeaza si mentine coafura in conditii optime. Aplicarea sa in straturi succesive - separate de intervale de uscare - consolideaza coafura si accentueaza stralucirea parului.
Mod de folosire: Se pulverizeaza uniform, in straturi succesive, de la o distanta de aprox. 30 cm, dupa care se finalizeaza coafura prin uscare (la cald). Se repeta la nevoie.

Aloe Pro-Set - cod: 66       Pret: 9,01 €*
Cantitate: 300 ml

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi