Produsele Forever - aliati exceptionali impotriva cancerului !

" Cancerul este o boală ca toate celelalte boli, se poate trata şi prin tratament, se poate ameliora sau chiar vindeca. În ţara noastră, datorită mentalităţii total greşite apărută ca rezultat al unei educaţii sanitare în masă incomplete şi insuficiente, diagnosticul de cancer este sinonim cu o sentinţă de condamnare la moarte.

"Sentinţa" îl marchează în primul rând pe bolnav, care de cele mai multe ori este atât de îngrozit, încât se abandonează şi ratează rezultatele pozitive ale celor mai curate şi modeme terapii.

"Sentinţa" marchează familia şi prietenii, care în loc să sprijine bolnavul pentru a-l face să revină la o existenţă normală, îi oferă doar compătimire prin privire şi atitudine, căci toţi au înscris în subconştient ideea: "Săracul, tot moare". "Sentinţa" are o influenţă negativă şi asupra personalului medical, care de cele mai multe ori oferă tot compătimire în loc de curaj şi încredere în profesionalismul doctorului şi în eficienţa terapiei aplicate.

Şi în final "sentinţa" susţinută de aceste 3 forumuri foarte importante se concretizează şi bolnavul moare în urma unor ani de suferinţă psihică şi fizică inimaginabile. Cancerul este o boala a cărei frecvenţă a crescut pe tot globul, şi implicit în ţara noastră: în 1930 România ocupa ultimul loc din 36 de ţări europene ca mortalitate prin cancer, iar în 1938 ocupa ultimul loc din 10 ţări europene. După 1978 cancerul ocupa locul doi pe lista cauzelor de deces. În prezent se înregistrează aprox. 400.000 de bolnavi de cancer pe an.

Cercetarea epidemiologica „sistemică pe plan mondial (adică cercetarea răspândirii cancerului în rândul populaţiei umane) a început în 1950, după simpozionul de oncologie de la Oxford. Etiologia (cauzele producerii cancerului) sunt încă controversate, ca factori favorizanţi ai îmbolnăvirii sunt citaţi factorii de mediu extern - radiaţii, substanţe toxice, poziţia geografică a teritoriului în care se face cercetarea (exemplu: încă în 1775 medicul englez Percival Pott a subliniat că la hornari - curăţătorii de coşuri - este mai frecvent cancerul tegumentului scrotal), vârsta, sexul (la femei sunt mai frecvente cancerele mamare şi ale organelor genitale; frecvenţa cancerelor genitale este mai redusă la femeile căsătorite, cu viaţă ordonată, iar a cancerelor mamare la femeile care alăptează la sân), etc. Factorii de mediu intern: organismul uman sănătos se caracterizează printr-o stare de echilibru la toate nivelurile - stare cunoscută sub numele de homeostazie. Transformarea acestei stări de echilibru într-o stare de dezechilibru la orice nivel conduce la boală. Afectarea homeostaziei poate fi determinată de impactul factorilor de mediu intern sau de mediu extern, dar în final aceşti factori de dezechilibru sunt de fapt factorii de stress.

Se cunosc două tipuri de stress în funcţie de modul în care fiinţa interpretează efectele agentului stressor: eustress = stressul provocat de activităţi plăcute creative, urmate de realizări, succese şi avantaje pentru acea fiinţă (spunem fiinţa deoarece stressul nu este caracteristic doar omului, el poate afecta atât animalele, cât şi plantele) şi distress = stressul provocat de activităţi neplăcute, umilitoare, dezavantajoase pentru acea fiinţă.

Esenţial pentru păstrarea stării de sănătate este să transformăm distressul în eustress şi aceasta depinde exclusiv de noi atât ca persoană fizică individuală, cât şi ca membru al comunităţii. Starea de sănătate este definită iniţial de OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) ca stare de bine fizic, psihic, social, ulterior definiţia fiind completată prin stare de bine intelectual si spiritual.
Raportul ONU din 1992 etichetează stressul drept "boală a secolului XX" iar OMS ca ''epidemie mondială''.

Factorii de stres sunt multipli. În ordinea importanţei enumerăm stressul de ia locul de muncă, care, pe lângă alte neajunsuri, generează 60-80% din accidentele de muncă, stresul familial, stresul social, stressul generat de factorii de mediu (de exemplu temperaturi foarte ridicate sau toarte scăzute).

Cercetări recente confirmă rolul foarte important al stresului în multiple afecţiuni, cât şi în perturbarea sistemului imunologic (de apărare), facilitând apariţia diferitelor afecţiuni de la viroze simple, herpes, zona Zoster, astm, la cancer şi HIV (SIDA).

Starea de sănătate bună este determinată în special de 4 factori cu ponderi diferite: factori biologici 3%, îngrijirea sănătăţii 12%, mediul 25%, stilul de viaţă 65%, care depinde mai ales de următorii parametri: alimentaţie, mişcare, activitate, odihnă, gândire pozitivă. O stare bună de sănătate este exteriorizată prin vitalitate. Vitalitatea este forţa interioară care asigură funcţionarea armonioasă şi integrată a fiinţei umane în cele cinci dimensiuni care definesc starea de sănătate. Vitalitatea este abilitatea de a funcţiona cu vigoare, de a trăi activ, în ce etape din existenţa umană pot interveni cu succes produsele pe bază de Aloe vera?

In primul rând în păstrarea unei stări bune de sănătate, deci în prevenirea apariţiei îmbolnăvirilor, deci şi a cancerului, prin diminuarea sau chiar ameliorarea factorilor de stress din mediul extern şi intern. In această etapă este bine să utilizăm o dată pe trimestru produse pe bază de Aloe Vera ca:

* Aloe Vera Gel
* Aloe Blossom Herbal Tea
* Forever Lycium Plus
* Nature-Min
* Arctic Sea
* A-Beta-CarE
* Gin-Chia

Atât în perioada de debut, cât şi ulterior, în perioada de stare a cancerului, asocierea produselor de aloe cu terapia alopată potenţează efectele celei din urmă şi îi diminuează efectele secundare. În aceste etape recomand consumul de produse pe bază de Aloe Vera în mod continuu, complementar tratamentului medicamentos.

Aloe Vera Gel are în compoziţie saponine, antrachinone, vitamine, mono- şi polizaharide, lignine, acid salicilic, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, hormoni şi enzime. Fiecare joacă un rol bine stabilit în organism şi acţionează ca un tot unitar împreună, atât la nivel macro, cât şi micro. Trebuie menţionat că gelul de Aloe Vera conţine trei substanţe antitumorale - EMODINA, MANOZA, LECTINA - şi 23 de polipeptide cu rol imunostimulator. Cele trei substanţe antineoplazice împreună cu polipeptidele imunostimulatoare pot să prevină, dar să şi controleze evoluţia cancerului, în sensul creşterii capacităţii sistemului imunitar şi a inhibării dezvoltării şi înmulţirii celulelor neoplazice, acţiuni demonstrate experimental "in vitro" şi "in vivo". Aloe Vera Gel are şi rol de detoxifiant facilitând schimburile intercelulare şi intervenind în reglarea metabolismului.

Datorită sensibilităţii crescute a bolnavilor neoplazici, recomand începerea consumului cu doze mici - 3x1 linguri de supă/zi de preferinţă cu 1/2 oră înainte de mesele principale, iar in caz de intoleranţă digestivă la 3 ore după masă. Se creşte zilnic doza până se ajunge la 3x50ml/zi. Aloe Vera Gel este preferabil să fie consumat de la frigider, la temperatura camerei având un gust mai puţin plăcut.

Aloe Blossom Herbal Tea, datorită conţinutului - scorţişoară, cuişoare, ghimbir chinezesc, muşeţel, anason, frunze de mure, sena, are efect detoxifiant, antispastic, antiseptic, stimulator al digestiei şi peristaltismului, diuretic şi hipoglicemiant. Se consumă sub formă de infuzie în 24 de ore, 1 pacheţel la 2 litri de apă clocotită (pentru cei cu indicaţie de consum lichidian redus, ex. hipertensivii 1 pacheţel la 1 litru de apă).


AntioxidanteleAbsorbent-C, A-Beta-CarE, Forever Lycium Plus, Forever Ginkgo Plus sunt binevenite pentru diminuarea radicalilor liberi produşi de metabolism. Aceştia se neutralizează furând electroni de la celulele sănătoase, pe care le devitalizează şi astfel devin periculoşi pentru organism. Se recomandă utilizarea permanentă a Absorbent-C, mai ales la fumători (3x1 capsulă/zi). De asemenea Forever Ginkgo Plus care conţine Ginkgo Biloba bogat în flavonoide şi triterpene, Ganoderma lucidum/ciuperca Reishi - cu rol anticancerigen şi de reglare a metabolismului; Schisandra chinensis, care are capacitatea de a creşte rezistenţa organismului şi posibilităţile lui de adaptare, dar are şi rol de protecţie împotriva radiaţiilor, precum şi rol de protecţie a celulei hepatice. Se administrează 1 tabletă/zi timp de 60 zile, apoi 30 zile pauză, 30 zile 1 tabletă/zi timp de minimum 6 luni. Forever Ginkgo Plus conţine şi planta Fo-Ti cu proprietăţi anticancerigene. A-Beta-CarE 1 capsulă/zi - 60 zile, pauză 30 zile, administrare 30 zile.

Forever Lycium Plus potenţează activitatea sistemului imunitar, are acţiuni antitumorale, diminuează efectele secundare ale chemo şi radioterapiei. Se admininstrează 2x1 tabletă/zi, timp de 35 zile, 30 zile pauză.

Datorită multiplelor disfuncţionalităţi generate de boala neoplazică, e bine să asociem urmatoarele produse: Nature-Min, 3x1 tabletă/zi timp de 60 de zile, împreună cu ceaiul Aloe Blossom Herbal Tea; pauză 90 de zile, urmată de încă o administrare de 60 de zile.

Fields of Greens, cu rol în reglarea metabolismului glucidic, lipidic şi protidic; 2x1 tabletă/zi timp de 40 de zile, pauză 30 zile, urmată de o nouă cură de 40 de zile. Se recomandă 4 cure în decurs de un an.

Arctic Sea Super Omega 3 - cu rol antineoplazic conferit de acizii graşi nesaturaţi omega 3 şi în metabolismul grăsimilor şi al colesterolului, datorită acizilor graşi nesaturaţi omega 9. Se administrează 1 capsulă/zi, 60 de zile, 30 de zile pauză, 60 de zile administrare.  
Dar atentie, bolnavii nu pot consuma Arctic Sea în timpul tratamentului cu anticoagulante!

Garlic-Thyme - 2x1 capsulă/zi timp de 50 de zile, 30 de zile pauză, urmate de un consum de întreţinere - 30 de zile 1 capsulă/zi -30 zile pauză.

Bolnavilor casectici (foarte slăbiţi fizic şi psihic) le este recomandat Forever Lite de trei ori pe zi timp de 30 sau 60 de zile; până depăşesc starea de casecsie. De asemenea, se recomandă Gin-Chia cu rol energizant 1 tabletă/zi timp de 100 de zile, urmând să fie reluat consumul după o pauză de 30 de zile, în cazuri de necesitate.
Pentru aplicaţii locale necesare evitării, ameliorării terapiei radiante şi grăbirii procesului de cicatrizare în cazul plăgilor atone utilizăm Aloe First. După uscarea completă se acoperă alternativ zona cu Aloe Vera Gelly şi Crema cu propolis. Se aplică pansament steril sau, în funcţie de posibilităţile de protecţie, se lasă zona liberă.

Sugestii pentru distribuitori:
* Să ţină cont de psihologia bolnavului de cancer, să-l înţeleagă si să îl ajute să îşi recapete încrederea şi dorinţa de a lupta pentru viaţa sa.
* Să nu promită vindecarea, să explice utilitatea consumului complementar al produselor care potenţează efectul tratamentului alopat şi îi reduce efectele secundare.
* Să nu se comporte ca un negustor care ia banii şi dă marfa, să urmărească evoluţia bolii, spre a-şi clădi experienţa pe o baza ştiinţifică.
* Distribuitorul să aibă permanent la el o agendă în care să noteze numele, vârsta, diagnosticul; la femei apariţia şi oprirea ciclului menstrual, numărul de naşteri şi avorturi, dacă a alăptat; dacă au mai fost bolnavi de cancer în familie, ce tip de cancer au avut; mediul din care provin - rural-urban; locul de muncă cu sau fără substanţe toxice; consumul de toxice - alcool, ţigări, cafea, droguri; când a început consumul? ce cantitate consumă? tipul de alimentaţie - bogată în carne, grăsimi, condimente, dulciuri?
* Să îşi noteze rezultatele analizelor anterioare consumului produselor cu Aloe Vera, iar după 3 luni de consum să ceară un nou set de analize; să noteze ce produse i-a administrat şi în ce cantitate şi timp; daca tumorile sunt externe să măsoare diametrul vertical şi transversal, să noteze consistenţa dură, moale, aspectul - sunt acoperite de tegument normal sau sunt exulcerate (apar ca o rană roz) - caz in care recomandă şi aplicaţii locale. "

Prof. Dr. Maria Antoaneta Ciochircă

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi