Cat se castiga, concret, cu Forever Living Products ?

Totul poate incepe in etapele de mai jos :

1. Se achizitioneaza o mapa de inscriere ( 10 RON - tva inclus) ce contine:
  • un catalog de produse, 
  • politicile companiei, 
  • formularul de inscriere si formularul de comanda

2. Avantaje de la prima comanda: -15% pentru orice produs achizitionat.

3. Pentru orice persoana inscrisa sub codul tau primesti 15% din comanda acesteia la pretul de consumator (ex: cumpara de 500 RON, tu vei primi 15% din 575 RON, adica 87 RON ) E simplu,nu? Cum poti castiga acesti bani ? Doar printr-o recomandare facuta unui prieten, membru de familie sau necunoscut !

4. Prin comenzi de aprox. 2000 RON ( in numele tau) in 2 luni consecutiv, te califici la urmatorul nivel (vezi si Planul de Marketing) si obtii o reducere de 30% pentru toate produsele, reducere pe care n-o pierzi niciodata indiferent daca recomanzi sau doar consumi produsele, intrucat nu exista target, fiind o activitate independenta. De la acest nivel bunusurile cresc si ai multiple avantaje:
  a) cumperi produsele cu -30% si le vinzi la pretul de consumator (ex: cumperi de 500 RON si le dai cu 650 RON, avand un profit de 150 RON)
  b) de pe orice persoana inscrisa sub codul tau primesti 20% din comanda sa la pretul de consumator ( ex: cumpara de 500 RON, tu primesti 20% din 650 RON, adica 195 RON)
  c) de pe fiecare comanda facuta in nume personal primesti 5%

5. In functie de cat de mult recomanzi produsele Forever Living, poti sa-ti rotunjesti venitul si sa cresti in acelasi timp in planul de marketing, unde bineinteles si comisionul din vanzari se mareste considerabil.

6. Banii iti sunt livrati in fiecare luna pe data de 15, fara exceptie, intr-un cont la BRD ( pentru cine nu are cont la BRD, firma va face gratuit cont + card )

7. Poti sa ai un venit nelimitat, depinde doar de tine (cat de bine si cat de mult muncesti) ! De tine depinde "marirea de salariu "!

8. Nivelul obtinut in Planul de Marketing nu se mai poate pierde niciodata in viata !

9. Nu se fac depasiri in retea. Un avantaj unic, gandindu-va ca o persoana pe care o inscrieti poate sa munceasca mai mult decat dvs., sa ajunga la nivele ierarhice superioare, iar dvs. sa fiti recompensat cu acelasi nivel pentru simplul fapt ca la un moment dat ati intuit in acea persoana un om de  succes si i-ati dat o informatie.
(Nota: Veti capata nivelul, nu si satisfactii materiale superioare acelei persoane ! Nu se poate castiga doar pe efortul altora !!!) :)

10. Afacerea se lasa mostenire copiilor !

11. Ai acces la toate materialele informative si participi la instruiri de perfectionare gratuite !

12. Afacerea ta se poate extinde si international intrucat firma se gaseste in 147 tari din intreaga lume

13. Beneficiezi de bonusuri stimulative de merit ( pentru cei mai harnici dintre noi), astfel iti poti achizitiona o masina, poti plati rata la casa, poti plati studiile copilului in strainatate sau ce doresti tu sa faci cu banii, totul pe cheltuiala firmei

14. Ai ocazia sa participi la cele 2 intalniri anuale din Europa si Statele Unite, totul pe cheltuiala firmei.

15. Produsele sunt de o calitate superioara, sunt brevetate si detin sigla Consiliului Stiintifc International pentru Aloe, certificarile Kosher, Halal si cea Islamica, dar si avizele Ministerului Sanatatii si Agriculturii in toate cele 147 de tari.
Produsele nu sunt testate pe animale !

Poti incepe propria afacerea acum , in modurile de mai jos:

1. Un START RAPID : cumparand un combo pak (aprox. 1700 RON) cu cele mai bine vandute 32 de produse ale firmei si te califici automat la urmatorul nivel beneficiind de reducerea de 30%. Produsele pot fi revandute ulterior la pretul de consumator, iar dupa primele 16 produse vandute iti acoperi investitia, sau le poti folosi impreuna cu famila si prietenii.
sau:
2. Poti incepe cu o comanda minima de 240 RON, din care iti vei alege tu produsele pe care le doresti si le vei achizitiona cu o reducere de 15%.

*Cu oricare dintre variante vei dori sa incepi, te vei bucura de sprijinul si sustinerea noastra totala !
 Daca te-ai hotarat sau ai si alte intrebari mergi la pagina de COLABORARE

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi