Alte Intrebari

Este aceasta afacere o schema piramidala?
Nu. Este o afacere simpla, legala, bazata pe sistemul Multi-Level-Marketing (MLM). Produsele si serviciile sunt livrate direct de catre producator la consumator, iar distribuitorii sunt platiti pentru reclama facuta producatorului. Se dezvolta o retea proprie pe baza de recomandare, dar, atata timp cat poti castiga mai mult decat cel dinaintea ta, nu poate fi o piramida.

De unde vin banii?
Poti obtine un mic profit cumparand produse la pret de depozit pe care, apoi, le vinzi la pret de consumator (43% profit). Sau poti obtine bonus din echipa pe care ti-o formezi. Deci banii vin numai din vanzarea produselor. Nu exista taxe suplimentare de aderare sau renuntare.

Ce este Multi-Level-Marketing (MLM)?
Ai laudat vreodata un film sau un produs unui prieten, pur si simplu pentru ca ti-a placut atat de mult, incat nu ai putut sa taci? Ei bine, ai facut reclama din gura, fara sa vrei. Acest tip de reclama este cel mai productiv, pentru ca se bazeaza direct pe satisfactia consumatorului. Asa se dezvolta afacerea de tip MLM: tu ii spui prietenului tau cel mai bun, ii palce si se inscrie (si consuma produsul recomandat, sau mai multe).
La randul lui, el spune altor 2 sau 3 prieteni foarte buni (din care, poate, doar unuia i se potriveste, ceilalti doi se mai gandesc). Si tot asa. In felul acesta, informatia ta a ajuns la 4-5 persoane, iar tu primesti bonus pentru ca aceste persoane s-au inscris si consuma produsele recomandate prin tine.

Este vorba de vanzare? Dar nu mi-a placut niciodata aceasta activitate.
Fie ca recunoastem sau nu, orice activitate pe care o desfasuram implica o tranzactie: ne vindem cunostintele, experienta dobandita, bunurile pe care le facem singuri, sau chiar timpul nostru. Consuma produsele si apoi vei putea sa vorbesti liber, despre ceea ce te pasioneaza. Fara sa fie nevoie sa te duci cu sacosa din usa in usa. Nici vorba. Suntem platiti ca sa facem reclama, nu sa fim comis-voiajori.

Trebuie sa imi parasesc actualul serviciu ca sa incep aceasta activitate?
Nu. 7-10 ore pe saptamana programate eficient sunt suficiente ca sa iti aduca un venit convingator. Poti sa iti stabilesti singur programul, ajutat, la inceput de persoana care ti-a prezentat aceasta afacere. Este un nou job si ai nevoie de o pregatire serioasa, pentru ca este o afacere serioasa.

Nu stiu nimic despre Aloe vera sau MLM. Cum pot dezvolta o astfel de afacere in aceste conditii?
Compania organizeaza GRATUIT seminarii si intalniri pentru dezvoltarea personala. De asemenea, poti cumpara carti, CD-uri prin care sa cunosti persoane care au avut succes in aceasta afacere si sa inveti din experienta lor. Persoana care iti recomanda aceasta afacere (numita si sponsorul tau), precum si managerul retelei, iti este alaturi pe tot parcursul dezvoltarii tale.

Cat ma costa sa pot incepe o astfel de afacere?
Nu exista taxa de inscriere, doar mapa care contine materiale promotionale si informative costa 10 RON.

Trebuie sa platesc mai tarziu?
Nu, nu sunt taxe ascunse. Tot ce aveti de platit este pretul produsului.

Sunt obligat sa cumpar de o anumita suma in fiecare luna?
Nu, puteti cumpara atunci cand aveti nevoie de produse, prin inscriere nu sunteti obligat sa cumparati luna de luna.

Trebuie sa vand produsele daca le cumpar?
Nu, nu sunteti obligat sa vindeti produsele. Le puteti achizitiona numai pentru a le folosi dvs si familia.

Am voie sa vand produsele?
Da, puteti oricand sa le recomandati si sa le vindeti, daca sunteti un consumator multumit. Poate unui prieten ii place un produs pe care il folositi. De ce sa nu i-l vindeti?

Daca as vrea sa incep o afacere vanzand aceste produse, cum as putea acest lucru?
Da, poti si esti binevenit sa faci acest lucru. Poti achizitiona produse la pret de depozit pe care apoi sa le vinzi la pret de consumator, avand un profit de 43%. Acesta poate fi inceputul unei foarte profitabile afaceri personale, dand astfel ocazia si prietenilor sau familiei sa foloseasca aceste produse si sa cunoasca beneficiile pe care le au.

Daca ma voi hotari mai tarziu sa abandonez aceasta activitate, ce obligatii am?
Noi speram ca nu te vei razgandi, dar, daca se va intalmpla, vei putea cere sa fi scos din baza de date a Companiei. Simplu. Fara alte cheltuieli si obligatii.

De unde pot cumpara produsele?
Le poti comanda prin telefon sau direct de pe site aici 

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi