ALOE VERA GEL


Aloe Vera Gel
În urma studiilor s-a constatat ca gelul de Aloe Vera stabilizat – produs avizat în 1986 de Consiliul Stiintific International de Aloe are efecte ca: imunostimulator : da un urias impuls sistemului imunitar, crescând rezistenta organismului: în caz de alergii diferite, astm bronsic, boli imunitare, boli tumorale;  
detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului, aceasta purificare ajungând pâna la nivel celular. Datorita acestui fapt a fost denumit “detergentul tubului digestiv”;  
regleaza metabolismul curatând si în acelasi alimentând organismul cu substante esentiale;
• se dovedeste foarte
util în cazurile de osteoporoza, în probleme articulare, reumatice;  
stimuleaza regenerarea tesuturilor, fiind foarte eficient în caz de afectiuni ale pielii, varice, hemoroizi, ulcer gastro-duodenal; probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros; reglare a ficatului si al celorlalte organe;  
• si-a dovedit eficienta în cazul bolilor cardio-vasculare : artero-scleroza, hipercolesteronemie, tensiune arteriala, hiperglicemie (diabet zaharat).  
îmbunatateste starea fizica si psihica cu efecte majore în : depresie, stres, tulburari de somn, dezobisnuire de alcool, tutun si drog, perioada de convalescenta dupa boli, operati, nastere.  
• pentru omul sanatos asigura o conditie fizico-psihica generala excelenta, fortifica organismul.  
antiinflamator, antibacterian, antiviral;  
grabeste epitelizarea ;  
astringent, analgezic, antitusiv;  
germicid, fungistat, antihelmetic.

Putem deci sintetiza ca Aloe Vera Gel are urmatoarele utilizari :
tonic general : contribuie la armonizarea starii psihice si fizice generale;
reechilibreaza depresiunile nervoase, astenia fizica si psihica;
în starile de imunodependenta - stimuleaza capacitatea de regenerare proprie;
profilaxia îmbolnavirilor;
stari alergice, bronsite, astm;
diabet zaharat – scade glicemia, are efecte bune si în afectiunile cu care se asociaza, de obicei cu diabetul zaharat;
arteroscleroza – scade nivelul colesterolului.
• previne angina pectorala;
hepatite si pancreatite cronice;
infectii urinare;
îmbunatatirea digestiei;
• constipatie;

• colite acute si cronice, ulcer gastro-duodenal si arsuri gastrice;
boli dermatologice – psoriazis, eczeme, ulcer cataral, herpes, seboree, prurit;
varice, hemoroizi;
osteopozoza, osteopatii, fracturi necomplicate, artrite.
Scheme de tratament : PROFILACTIC : Doua - trei cure anual cu durata de o luna de zile. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel sa se consume un minim 1,5 - 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.). CURATIV : Cure de maxim 3 luni, doza putand ajunge pana la 100-150 ml/zi, in doua sau trei reprize, de obicei asociat cu alte produse FLP.

Administrare : Se incepe progresiv cu o lingura dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici, tinandu-se cat mai mult in gura pentru a se face absorbtia la nivelul mucoasei bucale. Se creste apoi doza progresiv pana la 2 linguri dimineata si doua seara. La copii peste 2 ani se administreaza numai un sfert sau o jumatate din doza unui adult. Gelul, dupa desfacere, se pastreaza in ambalajul original, la frigider. In unele cazuri pot apare mici tulburari : diaree, oboseala, moleseala, modificarea culorii urinei. Aceste simptome indica eliminarea masiva a toxinelor din organism si dispar dupa cateva zile. 
Alergia la Aloe Vera Gel apare intr-o proportie infima (sub 1/1.000.000), aceste persoane va trebui sa renunte la consumul de gel.

De curând, Aloe Vera Gel a fost unul dintre protagoniştii unui reportaj (in cadrul emisiunii CE SE INTAMPLA DOCTORE ?) despre metodele naturale de detoxifiere a organismului.

Recomandari : In caz de aciditate gastrica sau toleranta mai dificila, dozele de administreaza dupa mese. In caz de insomnie, a doua doza se ia la pranz.

Mai multe despre ce contine gelul de aloe barbadensis miller cititi aici

Aloe Vera Gel - cod: 15     


INAPOI la Bauturi din Aloe Vera

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi