10 motive sa intri in echipa FLP

1. Venit suplimentar: Indiferent cat castigi, ai tot timpul cheltuieli si intotdeauna este loc de mai mult. Un ban in plus este binevenit. Fie ca vrei sa-ti cumperi ceva, sa-ti platesti o datorie sau sa-ti suplimentezi (sau sa inlocuiesti) venitul existent.

2. Independenta financiara: Sa-ti permiti sa-ti cumperi toate lucrurile pe care le doresti: masina, casa, livada ta... Sa poti calatori. Sau pur si simplu sa scapi de datorii si sa ai banii tai!

3. Detinerea propriei afaceri: Forever Living iti ofera unul dintre putinele mijloace (legale) prin care poti avea propria afacere cu investitie minima sau fara investitii. Afacerile “traditionale” presupun investitii majore si sunt deseori expuse unor riscuri mari. Cele mai multe afaceri nu supravietuiesc primului an; inclusiv francizele nu sunt lipsite de risc si presupun investitii imense.

4. Mai mult timp liber: In climatul economic actual, angajatilor li se cere sa munceasca tot mai multe ore pentru acelasi salariu si le ramane tot mai putin timp pentru a face lucrurile pe care si le doresc. Patronii muncesc de dimineata pana seara si sunt supusi unui stres continuu. Daca alegi sa-ti petreci mai mult timp cu copiii, familia, prietenii, sa-ti permiti un hobby sau un stil de viata liber, Forever Living iti ofera mijloacele pentru a putea realiza acest lucru.

5. Dezvoltare personala: Din ziua in care ne nastem ni se spune mai degraba ceea ce nu putem face decat ceea ce putem. Forever Living ofera oportunitatea si incurajeaza implinirea adevaratului potential al fiecaruia dintre noi, prin cresterea increderii in sine si prin demonstrarea faptului ca multe lucruri devin posibile doar daca incerci.

6. Ajutorarea oamenilor din jur: Colaboratorii Forever Living devin persoane de succes numai daca isi ajuta partenerii sa se dezvolte. Poti sa ii ajuti pe altii sa-si mareasca veniturile, prin oportunitatea afacerii FLP, sau sa-si imbunatateasca sanatatea, cu ajutorul produselor. Una dintre cele mai mari bucurii este sa vezi oameni care si-au imbunatit viata si sa stii ca ai avut o contributie importanta la acest succes.

7. Noi cunostinte si prieteni: Forever Living iti ofera un cadru social in care sa iti desfasori afacerea. Pentru ca si ceilalti colaboratori au dorinte similare si sunt oameni pozitivi, afacerea Forever este o oportunitate excelenta pentru a lega prietenii durabile.

8. O pensie decenta: Din pacate, putini dintre oamenii care se pensioneaza de la locul de munca actual isi permit sa traiasca din pensie. De fapt, multi oameni nu au pensie deloc. Oamenii traiesc mai mult si acest fapt poate fi chiar un motiv de ingrijorare… Cu Forever Living veniturile continua sa creasca chiar dupa momentul in care vine varsta pensionarii. Este o schema de pensionare non-contributiva pe care o poti pune in aplicare de acum!

9. Mostenire solida pentru urmasi: Afacerea Forever poate fi lasata mostenire in familie. Poate oferi celor dragi un venit care le poate schimba viata in bine.

10. Recunoastere: Se spune ca “mai multi oameni merg la culcare infometati de recunoastere decat de hrana.” Putine companii isi evidentiaza angajatii altfel decat la modul negativ. Un “multumesc” lipseste de cele mai multe ori. Cu Forever Living sarbatorim realizarile fiecarui colaborator, de la cel mai nou distribuitor pana la top manageri.

Vezi si Cat se castiga, concret cu Forever Living Products !

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi