Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap - dens, perlat-iridiscent, hidratant - asigura igiena mainilor si a fetei. Sapunul lichid contine o cantitate mare de gel stabilizat de Aloe vera, curata epiderma fara a o usca, este usor de folosit, produce o spuma abundenta, placuta, discret parfumata, care se indeparteaza cu usurinta, lasand pielea perfect curata, moale, supla si matasoasa. Nu produce iritatiile pe care le genereaza in mod frecvent unele produse cu actiune similara sau sapunurile solide.

Nu irita ochii, fiind ideal ca sampon pentru copii, este biodegradabil, are pH controlat si actiune delicata, motiv pentru care se poate folosi pentru toaleta cotidiana a fetei, mainilor si corpului. Formula sa este indicata celor care prezinta iritatii sau epiderma sensibila. Poseda un ambalaj modern, tip flacon-dozator, usor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru intreaga familie.

Mod de folosire: Deblocarea mecanismului va elibera o cantitate mica de sapun lichid in palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curatire eficienta; spuma se indeparteaza prin clatire cu apa calduta, apoi epiderma se usuca foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.
Cantitate: 473 ml
Aloe Liquid Soap - cod: 38       Pret: 13,54 €*


 INAPOI la Ingrijire Personala

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi