Cum functioneaza afacerea Forever Living ?


Principiul pe care această afacere funcţionează este unul extrem de simplu. Este un principiu pe care noi îl folosim foarte des în viaţa noastră de zi cu zi, din păcate fără a obţine nici un folos material, poate doar puţină satisfacţie.

Pe scurt acest principiu este: FOLOSESTE SI DA MAI DEPARTE.

Pentru că Forever Living Products în loc să cheltuiasca sume uriaşe pe publicitate obişnuită, de tipul TV, reviste, ziare, plancarte, bannere etc., răsplăteşte pe cei care folosesc produsele şi dau mai departe informaţia despre experienţa lor cu produsele Forever Living, celor interesaţi din jurul lor. În acest fel costurile de publicitate sunt mult mai reduse, iar banii de publicitate ajung la cei care o fac cu adevarat...

Gândeşte-te puţin de câte ori ai recomandat unor prieteni un film bun pe care l-ai văzut, iar aceştia s-au dus şi ei să-l vadă? Recunoşti modelul? Practic tu ai folosit şi ai dat mai departe informaţia, dar ai primit cumva ceva pentru serviciile tale? Macar o reducere la bilet data viitoare? Şi la fel se întâmplă cu maşina ta, cu hainele tale şi de fapt cam cu toate lucrurile care îţi plac. Evident comercianţii fac un profit frumuşel de pe urma reclamei tale benevole, numai că niciunul nu imparte cu tine.

Nu este şi cazul companiei Forever Living Products care te răsplăteşte cu un procent :
  • din produsele cumparate de tine,
  • din ceea ce cumpără toţi cei cărora le-ai făcut cunoştiiţă cu produsele Forever,
  • din ceea ce cumpără cei cărora aceştia la rândul lor le dau informaţia mai departe,
  • şi aşa mai departe.
Având această privire de ansamblu este foarte simplu să-ţi dai seama cum în 6 luni - 1 an poţi ajunge la venituri considerabile din această multiplicare, iar in câţiva ani ai posibilitatea sa-ti schimbi complet stilul de viaţă.

Observatie Importanta !
Promovezi produsele unei firme colosale. Forever Living Products:
  • de 30 de ani lider absolut al pieţei de Aloe Vera
  • prezenta in peste 130 tări
  • peste 9 milioane de colaboratori
  • aprox. 400.000.000 oameni consumă produsele Forever - mulţi o fac de 30 ani !
  • 30 de ani de creştere continuă
Toate acestea fără reclamă obişnuită, doar FOLOSESTE  SI  DA  MAI DEPARTE.
Oare aceste lucruri s-ar fi întâmplat dacă sistemul nu ar funcţiona?
Bineînţeles că această metodă e folosita in multe companii, însă, la fel ca in orice domeniu de activitate, unii o fac mai bine alţii mai puţin bine...

Citeste si:

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi