Combate celulita cu ajutorul produselor Forever Living

Cand vine vorba de frumusete, ne lasam din ce in ce mai mult influentati de tiparele induse de mass-media. Am ajuns sa consideram frumusetea sinonima cu perfectiunea, cu parul lung care cade pe umeri in bucle enorme, cu pielea stralucitoare si neteda ca satinul, cu ochii mari, albastri si cu picioarele lungi. Din pacate, alergam in aceasta cursa, fara sa ne dam seama ca astfel distrugem diversitatea si tot ce ar putea fi frumos in noi, doar de dragul alinierii la un standard.

 La fel stau lucrurile si cand vorbim despre celulita. Si trebuie spus din capul locului ca nu este o boala si in niciun caz un dusman aprig. Este, cel mult, un indicator al stilului de viata pe care il ducem, un semnal de alarma care vine sa ne atentioneze ca trebuie sa schimbam ceva in felul in care traim.

· Daca ai celulita nu inseamna ca trebuie sa tii o cura de slabire drastica.
· Daca ai celulita nu inseamna neaparat ca esti prea grasa.
· Daca ai celulita nu inseamna ca trebuie sa te supui la chinuri precum liposuctia sau electro-stimularea.
· Daca ai celulita nu inseamna ca nu te mai place nimeni.
· Dar, daca ai celulita, cu siguranta esti femeie (9 femei din 10 o au) si cu siguranta vrei sa scapi de ea.

Primul pas este sa nu te consideri respingatoare. Probabil ai impresia ca niciun barbat nu te place din acest motiv. Dar, pe langa faptul ca ei nici nu observa asemenea subtilitati, provocarea e sa te accepti tu, asa cum esti. Si daca totusi decizi sa faci ceva in privinta asta, atunci fa-o pentru a te simti tu bine si pentru a-ti imbunatati starea de sanatate, nu pentru altii.

Uite ceva ce nu stiai: factorul care contribuie in cea mai mare masura la aparitia celulitei este acumularea de toxine in organism. Toxinele care nu pot fi eliminate se reintorc in organism si raman prinse intre peretii tesutului conjuctiv. Fa-ti un obicei din a bea Aloe Vera Gel la fiecare micdejun si cina. Vei scapa mult mai usor de toxine, iar starea ta generala se va imbunatati. Vei avea mai multa energie si mai putine scuze pentru a evita miscarea.

De ce miscare? Exercitiile fizice si, in special, alergarea:

· te ajuta sa rezisti stresului (unul dintre factorii care duc la aparitia celulitei),
· iti tonifiaza corpul (celulita e mai putin vizibila pe un corp tonifiat),
· imbunatatesc circulatia (circulatia defectuoasa face casa buna cu celulita),
· asigura o stare psihica excelenta (iar celulita va fi ultima dintre problemele tale),

Nimeni nu spune sa faci miscare in fiecare zi. Alege-ti trei zile pe saptamana in care esti mai libera si rupe din ele o ora - doua numai pentru tine. Începe cu exercitiile fizice pe care le preferi. Apoi scufundate intr-o baie relaxanta cu Aloe Bath Gelée si maseaza-ti pielea cu lufa din Aloe Body Toning Kit. Pielea este acum pregatita pentru Aloe Body Toner, care remodeleaza si reda tonusul corporal. Pentru un efect mai puternic, poti sa impachetezi zonele cu celulita cu folia din pachet. În celelalte patru zile opteaza pentru Aloe Body Conditioning Creme, care stimuleaza circulatia, elimina lichidele si grasimile.


Aloe Body Toning Kit pe larg


1.  Aloe Body Toner – provoaca incalzirea straturilor profunde ale pielii, remodeleaza si reda tonusul corporal. Special creat pentru infrumusetarea si tonifierea corpului, Aloe Body Toner contine ingrediente special selectate pentru efectul de incalzire intensa si de relaxare. Secretul acestui efect consta in combinarea gelului stabilizat de Aloe vera cu uleiuri din scortisoara si o varietate de ardei iute, ce poseda remarcabile proprietati de incalzire locala.

2. Aloe Body Conditioning Creme - contine extracte vegetale europene, agenti de emulsionare si de umectare, fiind eficienta pentru masaj si ingrijirea zonelor cu asperitati si ingrosari de la nivelul membrelor inferioare sau al altor zone tegumentare.

3. Aloe Bath Gelée - indispensabil pentru o baie calmanta, reconfortanta si revigoranta. Contine gel stabilizat de Aloe vera si extracte vegetale recunoscute pentru calitatile lor calmante si relaxante, care transforma dusul zilnic intr-un ritual al bunei dispozitii. Folosirea concomitenta a lufei ajuta la indepartarea celulelor moarte si asigura igiena, catifelarea si hidratarea pielii

Aloe Body Toning Kit nu se incadreaza in categoria produselor-minune, care iti promit ca te scapa de celulita fara efort. Tot ce iti promite Aloe Body Toning Kit este ca te ajuta. Dar depinde numai de tine sa-ti imbunatatesti stilul de viata prin exercitii fizice si alimentatie sanatoasa, pentru ca, asa cum stii deja, celulita nu este mai mult decat semnalul de alarma al unui organism neglijat.

sursa

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi