Aloe Body Toning Kit - set anticelulitic

Rasfatati-va trupul cu setul tonifiant anticelulitic Aloe Body Toning Kit, care a fost conceput pentru a va ajuta sa va remodelati silueta, reducand celulita si recapatand tonusul! Extractele vegetale europene si agentii care provoaca incalzirea locala a tesuturilor - stimuland circulatia si eliminand toxinele - vor mobiliza fluidele din depozitele celulitice.

Setul este compus din urmatoarele produse:
- Aloe Body Toner (care se utilizeaza impreuna cu folia de celofan inclusa in set)
- Aloe Body Conditioning Creme (care actioneaza local, fara folie)
- Aloe Bath Gelee (pentru dus/baie relaxanta si calmanta) si o lufa.
Se poate afirma - cu mandrie - ca rezulatele minunate care se obtin cu acest set de produse permit trupului sa arate superb!
Se vor consulta paginile produselor incluse in set.

Mod De Utilizare Aloe Body Toning Kit:
- Daca este corect folosit, Aloe Body Toning Kit poate avea succese remarcabile. Se vor urmari cu atentie instructiunile pentru fiecare produs.
- Regiuni care se pot acoperi cu folia de celofan inclusa in set: partea superioara a bratelor, coapselor, partea inferioara a toracelui (sub regiunea mamara).
- Regiuni care NU ar trebui acoperite cu folia de celofan: antebratele, gambele, partea superioara a toracelui (de la umeri la regiunea mamara).

Nu se va proceda la impachetarea cu folie de celofan pe durata sangerarii menstruale, in timpul sarcinii, dupa interventii chirurgicale recente, in cazul in care exista probleme cardiace, coronariene, flebitice sau alte probleme circulatorii. Se va solicita consult medical inainte de impachetarea cu folie.

Pret: 90.58 Euro* (TVA Inclus) cod 055
Forever Living Products ofera posibilitatea clientilor sai de a cumpara aceste produse la pret de depozit.

INAPOI la Protectia Pielii

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi