Vanilie Forever Lite Ultra

Vanilie Forever Lite Ultra
Vanilie Forever Lite Ultra este suplimentul ideal al programului Forever Living Lifestyle. Cu 55% mai multe proteine si cu mai putin de jumatate din cantitatea de glucide din "traditionalul" Forever Lite, Forever Lite Ultra imbina noua tehnologie si o noua mentalitate, pentru a contribui la mentinerea unui regim si a unui stil de viata sanatos.
Doua masuri de Forever Lite Ultra pe zi, mixate cu 300 ml de lapte degresat, furnizeaza 100% din necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale. Forever Lite Ultra contine 18 aminoacizi - esentiali, neesentiali, cu lanturi ramificate. Fiti siguri, Forever Lite Ultra - cea mai recenta dovada a progresului stiintific din domeniul nutritiei - nu inseamna, nicidecum, sa sacrificati "placerea gustului"! Forever Lite Ultra este parte integranta a programului de dieta si exercitii fizice Clean & Lean. Va va ajuta sa preluati controlul asupra sanatatii si va va arata calea spre un control sustinut al greutatii.

INGREDIENTE: Complex proteic Forever Living (constand din izolat de proteine din soia, zer si cazeinat de calciu), fructoza, arome naturale si artificiale, guma de guaran, ulei de soia, vitamina A palmitat, pantotenat de calciu, vitamina D3, acid ascorbic, acetat de d-alfa-tocoferil, lecitina din soia, niacinamida, oxid de zinc, clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamina, riboflavina, acid folic, biotina, iodura de potasiu, beta-caroten, drojdie de bere, drojdie cu crom pentru activarea GTF, drojdie cu seleniu, spirulina, cianocobalamina.

CONTINUT: 525 g - aproximativ 21 doze per cutie, 28,27 EURO

MOD DE FOLOSIRE: Se amesteca sau se mixeazã 1 masura de pulbere cu cca. 300 ml lapte degresat. (Se va folosi masura existenta în cutie). Dupa dorinta, laptele se poate înlocui cu fructe sau gheata zdrobite. Beneficiati de continutul redus în carbohidrati al acestui shake, pregatindu-l cu apa in loc de lapte! Chiar daca este mai sarac în carbohidrati, gustul ramane excelent! A se agita cutia înainte de fiecare utilizare.
• Pentru o dieta saraca în carbohidrati
• Doua cocteiluri asigurã 100% din necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale
• Conþine cu 55% mai multe proteine si mai putin de jumatate din cantitatea de carbohidrati din "traditionalul" Forever Lite
• Contine aproximativ 21 doze per cutie

INAPOI  la Produse pentru Controlul Greutatii

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi