Planul de Marketing Forever Living Products

Planul de Marketing Forever Living Products are succes pentru că e simplu; este una din cele mai uşoare modalităţi de a-ţi porni propria afacere. În plus, ai la dispoziţie produse consumabile, într-o industrie solidă, în plină dezvoltare. Odată ce ai pornit la drum, FLP îţi asigură structura de dezvoltare a afacerii şi te sprijină să te extinzi atât cât doreşti.

De asemenea, planul nostru de marketing îţi dă siguranţă indiferent de nivelul la care te afli. Deci, odată ce ai obţinut o anumită calificare, o păstrezi. În plus, te vei bucura de performanţele echipei tale şi pentru faptul că Planul de Marketing nu permite depăşiri în cadrul aceleiaşi reţele.
Întregul Plan de Marketing este conceput pentru a te ajuta să-ţi construieşti o afacere solidă şi stabilă. Avem întâlniri de recunoaştere regulate, seminarii motivaţionale şi, mai mult, am creat pentru tine un sistem birocratic şi o evidenţă a vânzărilor care să-ţi ocupe cât mai puţin timp, astfel încât tu să te poţi concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: consumatorii şi distribuitorii tăi. Cu o echipă bine antrenată şi motivată, vei construi o afacere care va creşte constant, vei câştiga mai mulţi bani şi vei fi mai aproape de atingerea obiectivelor şi visurilor tale.

Planul de Bonus Este uşor să rămâi motivat în FLP. Atingând un anumit nivel de vânzări timp de trei luni calendaristice consecutive, te califici pentru Programul Stimulativ de Merit. Acesta este un bonus suplimentar care îţi va aduce între 400 şi 800 € lunar. Poţi achita leasing-ul pentru o maşină sau o casă, îţi poţi desăvârşi educaţia sau îi poţi reinvesti, după cum hotărăşti.

  Profit din vânzare directă -   15% Reducere 21,5 Profit NDP  
Bonus Personal -   Între 5% şi 18% profit din vânzările personale

Bonus
de la Noii Distribuitori
 -   Între 5% şi 18% profit din vânzările directe ale Noilor Distribuitori sponsorizaţi personal


Bonus de Volum -   Între 3% şi 13% profit din vânzările echipei tale

Bonus de Conducere -   Câştigă între 2% - 6% din vânzările echipelor managerilor din reţeaua ta

Programul Stimulativ de Merit -   Până la 800 € pe lună, câştig suplimentar

Bonus Gem - Câştigă până la 3% în plus din vânzările echipelor managerilor din propia reţea

Profit Sharing - Câştigi o parte din profitul anual al companiei

Călătorii în străinătate -   Călătorii decontate integral, pretudindeni pe glob

Promoţii speciale -   Câştigi cadouri, călătorii şi recunoaşteri deosebite!

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi