Certificari internationale ale produselor Forever Living Products

Forever Living Products (FLP) garantează permanent calitatea impecabilă a produselor sale, calitate recunoscută ca atare de o seamă de organizatii si institutii specializate din lume. Milioane de consumatori si distribuitori din întrega lume depind de aceste produse, pentru o viată mai sănătoasă si mai prosperă.
FLP a fost prima societate din lume care a primit pretiosul certificat international IASC (International Aloe Science Council), pentru calitatea si puritatea Aloei continută de produsele sale, a obtinut Certificatul Ebraic de calitate (Kosher Rating), precum si Certificatul Islamic (Islamic Seal), toate acestea fiind o garantie suplimentară a incomparabilei calităti.

De asemenea, produsele sunt autorizate de ministerul sănătătii din fiecare tară în care sunt distribuite, dar si de alte foruri de specialitate recunoscute din diferite tări ale lumii.

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi