Aloe Body Toner

CREMA ANTICELULITICA - TUB 113g -
Aloe Body Toner este o cremă densă, neunsuroasă, cu putere de penetrare mare. Gelul de Aloe Vera, extractele naturale din plante medicinale europene şi uleiul de scorţişoară amplifică arderile grăsimilor din stratul subcutanat (aşa zisa celulita) înviorează şi întind pielea. Efectul de combustionare a celulitei este potenţat şi prin aplicarea foliei de celofan. Sub acţiunea căldurii produse de împachetarea cu folia creşte efectul cremei.

Componente principale: 36% Aloe Vera Gel, colagen, elastină, extracte naturale de iederă, de taulă, de clematită, de otrăţel de apă, de coada calului, ulei de scorţişoară, oleorezină din Capsicum, vitamina C.

Efecte: lignina din gelul de aloe asigură penetrabilitatea cremei, restul componentelor stimulează irigarea pielii şi determină efectul lipolitic localizat.

Mod de aplicare: Aloe Body Toner se utilizează pe pielea curată, dar, atenţie, nu imediat dup o baie fierbinte! Se aplică într-un strat subţire pe zonele în care se doreşte îndepărtarea stratului de grăsime de natură celulitică (se face în prealabil testul pielii de portocală pentru detectarea acestora) după care se acoperă cu folie de celofan. După o oră (chiar două) se îndepărtează folia; picăturile de transpiraţie se îndepărtează cu un prosop uscat, iar crema rămasă se masează până intră în piele. Se poate utiliza zilnic sau din două în două zile. Pe durata de menţinere a foliei de celofan nu se doarme şi nu se depune efort fizic.

Atenţie: Nu se aplică în zona inimii şi nu se foloseşte în perioada ciclului menstrual, deoarece creşte fluxul sanguin.

Aloe Body Toner - cod: 56       Pret: 30,31 €*
Cantitate: 113g

INAPOI la Ingrijirea Pielii

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi