Pot rezolva probleme de fertilizare ?

Denumita si ginseng peruvian, maca (Lepidium meyenii) are o radacina extrem de robusta si creste pe platourile indiene la altitudini ce trec adesea de 4.000 de metri. Conditiile aspre, printre cele mai dure din lume (lumina solara intensa, vânturi violente, temperaturi sub zero grade) sunt probabil motivele pentru care aceasta planta detine atâtea proprietati benefice sanatatii care, la rândul lor, au ajutat populatia locala sa traiasca atâtea sute de ani în conditii vitrege.
maca Planta este un puternic:
  • tonic sexual
  • revitalizant
  • regenerant
  • afrodisiac si stimulator al felitilitatii
  • mareste libidoul, atât la barbati cât si la femei si echilibreaza hormonal
  • la femei conduce la cresterea fertilitatii si diminueaza simptomele premenstruale
  • la barbati îmbunatateste functia erectila, mareste spermatogeneza
  • continutul ridicat de vitamine, proteine si minerale face ca maca, sa îmbunatateasca performantele fizice si psihice si sa înlature oboseala, fiind deosebit de utila în perioadele de solicitare maxima a organismului.
Maca este un adaptogen, un complex de factori care ajuta la refacerea echilibrului sau homeostaziei organismului. Actioneaza în organism pentru a-l ajuta sa se adapteze la situatiile solicitante. De asemenea, adaptogenii întaresc sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.

Maca este eficace în reducerea simtomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala. Ca un exemplu, multe femei observa o îmbunatatire a cestora dupa numai o saptamâna de folosire a maca. Se pare ca maca ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea naturala de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenale, pacreasul, tiroida) a hormonilor necesari, contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului. În plus, maca ajuta la promovarea functiei sexuale la femei prin intensificarea apetitului sexual si a lubrifierii vaginale.

Ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea hormonilor necesari de catre ovar si alte glande endocrine (suprarenale, tiroida, pancreas) si întarzie schimbarile hormonale datorate imbatrâniriiPeruvienii au folosit maca timp de secole ca tonic general. Cercetarile recente au aratat ca alcaloizii din radacina exercita un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producâd astfel un plus de energie si vitalitate. Aceasta calitate face din maca un supliment ideal pentru studiul oamenilor de afaceri, scritori, sportivi si pentru orice persoane care are nevoie de un plus de energie.
Maca nu contine agenti excitanti, ci ofera avantaje numai datorita continutului sau bogat de aminoacizi, acizi grasi, vitamine si minerale.  

Maca este utilizata din ce în ce mai mult de nenumarati sportivi de talie mondiala pentru îmbunatatirea enegiei, rezistentei si performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa, eficace si ca o alternativa sigura la substantele anabolizante.Maca era binecunoscuta din antichitate pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului, marirea vitalitatii, energiei si cresterea performantei sexuale. De asemenea maca are contributii si la sporirea felitilitatii prin stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei prin actiunea unui numar de patru alcaloizi numiti glucozionati. Maca reduce simptomele premenstruale (balonare, crampe, instabilitate emotionala). Numeroase studii de laborator au demonstrat efectele benefice ale produsului.

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi