Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus
Fruct chinezesc consumat de secole, lycium favorizeaza constitutia fizica, mentinerea energiei si a acuitatii vizuale.

Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursa de antioxidanti, bioflavonoide si alte substante nutritive vegetale benefice. Bogat in aminoacizi (caramizile care compun proteinele) si vitamine, lycium este cunoscut in China ca un "tonic yin" cu multiple utilizari in medicina traditionala. Radacina de lemn dulce este considerata in China produsul vegetal cu cele mai multe utilizari. Contine peste 150 de compusi cu efecte benefice.

Utilizarea sa cea mai frecventa este de departe cea de adjuvant, principala sa functie fiind aceea de a obtine cele mai benefice efecte din alte plante medicinale. Aceasta il face un asociat ideal pentru lycium. Licorice Flavonoid Extract este un concentrat de bioflavonoide din radacina de lemn dulce.

Se obtine printr-un procedeu care inlatura cea mai mare parte de glicirizina, un indulcitor puternic din lemnul dulce, care produce efecte secundare. Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn dulce se numara printre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in prezent.

Curele care cuprind Forever Lycium Plus le gasiti citind Remedii naturiste

Mod de administrare: 2-3 tablete zilnic.
Forever Lycium Plus - cod: 72       Pret: 33,98 €*
Cantitate: 100 tablete


Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi