Arctic Sea Omega 3

Arctic Sea Omega 3
În urma a peste 20 ani de cercetari, s-a demonstrat ca o serie de boli ale lumii civilizate, precum cardiopatiile, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala si cancerul, au o incidenta mult mai redusa la pescarii japonezi si la eschimosi. Aceste observatii i-au determinat pe nutritionisti firmei FLP sa conceapa acest produs obtinut din ulei de peste marin si ulei de masline, care normalizeaza metabolismul lipidic.

Se recomanda bolnavilor cardiaci, pentru probleme vasculare, hipertensiune arteriala (asociat cu Aloe Vera gel si Garlic-Thyme), scazând nivelul colesterolului sanguin, ateroscleroza, arteriopatie, gusa, scleroza multipla (asociat cu Aloe Vera gel si Nature Min), ajuta sistemului imunitar, fiind curant si stabilizator, înlatura durerea de cap si cu efecte pozitive în leucemie.

În afectiunile cardiace: colesterolul este o substanta grasa asemanatoare cu ceara care se gaseste în tot corpul nostru. El joaca un rol important în formarea celulelor si în producerea vitaminei D si a unor hormoni, existând doua surse de colesterol: colesterolul creat în ficat si colesterolul provenit din alimentatie care este continut în alimente de origine animala precum carnea, produse lactate, galbenus de ou, carne de pasare si peste.
Ficatul produce 80 % din colesterolul din corp. O productie excesiva de colesterol sau un consum excesiv de alimente care contin colesterol, pot cauza cresterea de colesterol în sânge. 
Trigliceridele sunt o sursa importanta de grasimi care circula prin sânge, acestea fiind necesare producerii energiei din corpul nostru. Atunci când în sânge se gasesc cantitati prea mari de colesterol si trigliceride, acestea se pot depune pe peretii arterelor si pot limita sau chiar bloca circulatia sângelui. Sanatatea inimii, a sistemului cardiovascular si functionarea altor organe, depinde de circulatia obstructionata sau libera a sângelui care transporta oxigenul si elementele nutritive la acestea, îndepartând elementele daunatoare.

În urma unor cercetari clinice îndelungate, acizii grasi Omega-3 care se gasesc în pestele de apa rece de mare adâncime, pot oferi numeroase efecte benefice sanatatii. Faptul ca pescarii eschimosi si japonezi, prezinta o incidenta mult mai mica de boli cardiovasculare (hipertensiune arteriala, diabet si cancer), se poate explica prin consumul de acizi grasi nesaturati Omega - 3. Lipsa acestora poate duce la boli oculare, slabiciune musculara, probleme dermatologice, furnicaturi în brate si picioare, cât si la schimbari de comportament.
Omega-3, un grup de acizi grasi polinesaturati, sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de catre organism si ca urmare trebuie introdusi în organism prin alimente. Cei mai importanti dintre acestia sunt acidul eicosapentanoic EPA, acidul decosahexanoic DHA, care pot oferi protectie împotriva bolilor cardiovasculare în mai multe moduri:
• prin scaderea nivelului de colesteroli totali, prin diminuarea raportului colesterol -HDL care ajuta la prevenirea depunerii colesterolului pe peretii arterelor;
• prin scaderea nivelului trigliceridelor, facând ca hematiile (globulele rosii) sa fie mai putin rigide si mai flexibile, ceea ce le permite sa circule cu mai multa usurinta în sistemul circulator;
• prin scaderea capacitatii trombocitelor (celule implicate în coagulare), de a forma legaturi între ele, prevenind astfel formarea cheagurilor, care pot duce la infarct miocardic si ischemii cerebrale.
 
Cu circa 30 de ani în urma, unii cercetatori au dovedit rolul unor acizi grasi nesaturati care se gasesc în masline, cunoscuti sub numele de Omega-9. Acestia sunt de preferat în locul grasimilor animale saturate, datorita proprietatii de a reduce nivelul de colesterol, în tarile mediteraneene, unde în alimentatia populatiei intra multe masline, s-a prezentat o incidenta redusa a bolilor cardiovasculare si a cancerului, atribuite efectului de reducere a nivelului de colesterol de catre acizii grasi nesaturati Qmega-9 din uleiul de masline.

Cercetari stiintifice demonstreaza ca, daca acizii grasi nesaturati Qmega-3 si Omega-9 sunt consumati în locul grasimilor saturate, are loc o scadere semnificativa a grasimilor din sânge,
micsorând astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Beneficiile EPA si DHA nu se limiteaza doar la sistemul circulator, existând un numar tot mai mare de dovezi care arata ca acizii grasi Omega-3, în afara de faptul ca scad riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, ofera protectie împotriva migrenelor, hipertensiunii arteriale, atacurilor cerebrale, artritei reumatoide, astmului, cancerului, etc.

În urma utilizarii acestui produs s-au constatat efecte foarte bune în:
- hipertensiune arteriala,
- nivel colesterol ridicat,
- ateroscleroza,
- arteriopatie,
- infarct miocardic
- boli cardiace.

Administrare
: 2-3 capsule pe zi în timpul meselor.
Flaconul contine 60 de capsule

Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Living Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani
Arctic Sea Omega 3 - cod: 39       Pret: 31,44 €*

citeste mai mult despre Arctic Sea Omega 3 aici

INAPOI la Suplimente

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi