Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Pentru realizarea acestui balsam pentru par s-a tinut cont de noutatile existente in domeniu si de experienta dobandita de colectivul Forever. Aloe-Jojoba Conditioning Rinse, balsamul cu pH echilibrat pentru ingrijirea delicata si eficienta a parului, a fost conceput pentru a fi folosit dupa utilizarea samponului Aloe-Jojoba Shampoo. Combinatia eficienta a celor doua ingrediente confera parului aspect stralucitor si matasos.

Alaturi de ingredientii principali a fost adaugat un agent anti-electrostatic, care permite un aspect ordonat al coafurii. De asemenea, a mai fost adaugat un ingredient care imbraca tija firului de par intr-o pelicula protectoare, pentru a creste rezistenta si flexibilitatea, evitandu-se ruperea si inspicarea firelor de par. Acest invelis protector se opune, de asemenea, deshidratarii provocate de manevrele de uscare excesive. Pe fiecare ambalaj exista, de altfel, inca o dovada, prin care se atesta de catre Consiliul Stiintific International pentru Aloe ca acest produs nu are egal in domeniul ingrijirii parului.

Mod de utilizare: Dupa spalarea parului cu Aloe-Jojoba Shampoo si clatire, parul se maseaza usor cu Aloe Jojoba Conditioning Rinse, care se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care urmeaza clatirea definitiva si aranjarea dupa dorinta.


Aloe Jojoba Conditioning Rinse - cod: 261      Pret: 16,71 €*
Cantitate: 237 ml

 INAPOI la Ingrijire Personala

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi