Aloe Jojoba Shampoo

Acest sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera poseda pH echilibrat si ofera intregii familii posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor, moale si usor de aranjat. Aloe-Jojoba Shampoo constituie - in egala masura - o binefacere pentru problematica parului si pentru cea a scalpului, deoarece proprietatile gelului stabilizat de Aloe vera se constituie ca alternative de ingrijire naturala comparativ cu alte sampoane, iar actiunea delicata il recomanda tuturor tipurilor de par.

Samponul contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului prin activitatea sa enzimatica (desprinderea si dizolvarea depozitelor de celule moarte), la care se adauga beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera legate de:
•prezenta aminoacizilor necesari integritatii papilelor si foliculilor firelor de par; •efectul saponinelor si al actiunii agentilor naturali de spumare.

Uleiul de jojoba, un alt ingredient important de mult timp folosit in cosmetica, confera calitati emoliente samponului. Acest ulei restabileste cantitatea de apa pierduta la nivelul pielii si anexelor sale, reda volum firelor de par care nu mai au sebum in urma spalarilor frecvente si reface tija si varfurile inspicate. Parul ud, uscat sau incurcat va putea fi pieptanat firesc, cu usurinta si va capata aspect vaporos.

Forever  Aloe Shampoo
actioneaza delicat, dar eficient, chiar in cazul parului gras-seboreic si al matretii. Calmeaza iritatiile scalpului, iar parul devine stralucitor si usor de aranjat.


În cazurile grave de cădere masivă a părului sau tendinţă către alopecie, după folosirea şamponului părul trebuie tratat cu Aloe First (masat uşor la rădăcina firului de păr şi apoi lăsat să se usuce) sau Aloe Activator (acelaşi mod de utilizare ca şi Aloe First). Dacă la acestă cură se adaugă şi o acţiune internă: Aloe Vera Gel (50 ml zilnic), Nature-Min (2-3/zi), Fields of Greens (1-2/zi), rezultatele sunt spectaculoase în numai o lună de zile.

Utilizare:
Şamponul reglează activitatea glandelor sebacee, previne mătreaţa, pruritul şi căderea părului. Produsul stimulează creşterea părului, hidratează şi regenerează stratul protector special al firului de păr, redând luciul şi tăria firului de păr, fortifică rădăcina acestuia. PH-ul blând face ca produsul să poată fi utilizat zilnic.

      Pret: 18,07 €*
Cantitate: 237 ml (32% Aloe Vera Gel)

  INAPOI la Ingrijire Personala

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi