Aloe Sunscreen Spray pentru protectie solara de la Forever Living Products

In cazul în care, tu şi membrii familiei tale, sunteţi adepţii unui stil de viaţă activ, înseamnă că ar trebui să fiţi foarte bine pregătiţi pentru orice împrejurare.

Suntem încredinţati că te vei simţi împăcat sufleteşte, doar ştiindu-i fericiţi pe toţi ai tăi, nu-i aşa?

Prin urmare, dacă expunerea la soare vă va găsi pe toţi bine protejaţi, nimic nu trebuie să vă mai îngrijoreze.

Pentru asta, ar trebui să aveţi întotdeauna la voi un flacon de Aloe Sunscreen Spray. Produsul posedă SPF 30 (factor de protecţie solară) şi conţine Aloe vera, pentru a contribui la prevenirea îmbătrânirii cutanate provocate de expunerea la soare şi pentru a vă oferi avantajele unei formule foarte rezistente la acţiunea apei. Veţi putea înota fără nicio grijă!. O apăsare rapidă, o pulverizare şi, gata, sunteţi pregătiţi de plecare!

Nicidată nu a fost mai uşor să se păstreze pielea sănătoasă, pe timp de vară!

MOD DE UTILIZARE:

A se agita energic înainte de utilizare.

A se aplica Aloe Sunscreen Spray în strat uniform, generos, cu 15-30 minute înainte de expunerea la soare sau ori de câte ori este nevoie. Pentru aplicare la nivelul feţei, pulverizaţi mai întâi produsul în palme. Se va proceda la reînnoirea frecventă a aplicării sau după baie, ori după uscarea cu prosopul.

In cazul sugarilor cu vârste mai mici de 6 luni, solicitaţi avizul medicului.

sau

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi