Sediul Forever Living Products

Sediul Forever Living Products, Scottsdale, Arizona

Fondata in 1978 cu putin mai mult decat visuri si munca sustinuta, Forever Living este acum o companie de miliarde de dolari, cu sediul in Scottsdale, Arizona, care produce si comercializeaza o vasta gama de produse pentru sanatate si frumusete. Oameni ca si tine distribuie aceste produse minunate, oferindu-ti si tie oportunitatea de a-ti dezvolta propria afacere si de a-ti asigura viitorul din punct de vedere financiar. Cu peste noua milioane jumatate de distribuitori in peste 145 de tari, Forever Living iti pune la dispozitie sansa unica de a avea un stil de viata mai sanatos si mai prosper.

Rex Maughan ( presedintele companiei) le-a propus rudelor si prietenilor apropiati o idee de afaceri foarte simpla: aceea de a le oferi cunoscutilor, intr-o maniera personala, produse consumabile pentru un stil de viata responsabil si sanatos. In locul investitiilor uriase in publicitatea traditionala, sumele astfel economisite le revin celor care sunt dispusi sa impartaseasca aceste produse cu familia si cu prietenii.


O afacere simpla. Valori inalte.

Calitatea produselor noastre si simplitatea planului de afaceri Forever permit oricui sa isi imbunatateasca viata. Unii incep ca simpli consumatori in cautare de produse de calitate pentru un stil de viata sanatos si apoi nu se pot abtine sa nu impartaseasca celorlalti beneficiile aduse de produse. Altii intuiesc imediat potentialul de afaceri si incep sa cladeasca o afacere de succes.

Alaturi de milioane de oameni asemeni tie, care cauta o sanatate mai buna si independenta financiara, Forever Living Products are succes tocmai pentru ca iti impartaseste valorile. De aceea iti pune la dispozitie instrumentele de care ai nevoie pentru a prelua controlul si a trai viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

sursa: www.foreverliving.com

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi