FOREVER ROYAL JELLY

FOREVER   ROYAL   JELLY
Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Cu acest "super-aliment", bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani.

Royal Jelly contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un depozit natural al complexului de vitamine B. Un component major este vitamina B5 (acid pantotenic), una din cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, hidratilor de carbon si a unor hormoni. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici. Laptisorul de matca are un mare continut de proteine.

Forever Royal Jelly provine din regiuni desertice inalte, izolate, acolo unde se respecta conditiile ideale de mediu pentru stupi. Dupa extragerea din stupi, produsul se raceste rapid pana la congelare, pentru a elimina surplusul de apa existent in produs si a se mentine intacta cantitatea de vitamine, minerale, enzimele si coenzimele existente.

UTILIZARE:
Fiind un energizant puternic produsul este foarte indicat pentru
perioada de convalescenta, în starile de stress, suprasolicitare nervoasa.  
Stimuleaza sistemul imunitar, regleaza metabolismul, prelungeste viata
Cura cu laptisor de matca a dat rezultate excelente în cazul femeilor cu probleme hormonale, aflate în perioada de premenopauza. 
Rezultate foarte bune în chisturi, fibroame, afectiuni ginecologice, boli tumorale, leucemie.
(vezi si capitolele despre curele indicate diferitelor tipuri de afectiuni). 

Administrare: 1 pâna la 3 tablete pe zi, cu 30 minute înainte de masa, sublingual pâna la absorbtie.

INGREDIENTE: Laptisor de matca pulbere - 250 mg / tableta.

CONTINUT: 60 tablete
Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Living Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani
Royal Jelly - cod: 36       Pret: 37,13 €*

INAPOI la Produse Apicole

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi