Forever Echinacea Supreme

Forever Echinacea Supreme
Forever Echinacea Supreme - contine pentru efect benefic maxim - cele mai apreciate specii de Echinaceea (E. purpurea si E. angustifolia), Hydrastis Canadensis si Extract din seminte de struguri.

Echinacea are o traditie îndelungatã în cultura indienilor din tinuturile Americii de Nord si sudul Canadei, care o preferau pentru menþinerea sãnãtãtii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rãdãcinã, efectuau gargarisme si consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a jucat un rol important pânã în anii '40. Europenii, care au descoperit-o în anii '30, o folosesc încã în mod intens. Botanistii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formã de con ghimpos. Zona de origine este vestul mijlociu, din vestul statului Pennsylvania pânã la Kansas, si se întinde spre sud pânã în nordul statului Texas din SUA. Sute de studii stiintifice au dovedit cã Echinacea sprijinã puternic functia sistemului imunitar.  
Forever Echinacea Supreme contine numeroase substante, printre care: mucopolizaharide, echinacoside, acizi linoleic si palmitic, grasimi esentiale, inulina, dar si mici cantitati de fier, iod, potasiu, sulf, vitamina A, vitamina E si vitamina C. Principalele proprietati ale plantei Echinacea sunt: imunostimulant, antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiseptic, astringent, sudorific, tonic digestiv.

Este folosita mai ales pentru proprietatile de imunostimulare, fiind utilizata cu success in prevenirea si combaterea diverselor gripe sezoniere. Constituientii Echinaceei produc cresterea numarului si activitatii limfocitelor si macrofagelor.

Indicatii: intareste sistemul imunitar, util in raceli si gripe, prevenirea atacurilor cardiace si cerebrale, promoveaza activitatea limfocitelor T, stimuleaza regenarea tisulara, reduce inflamatia in artrita si afectiuni inflamatorii ale pielii, inhiba hialuronidaza, pentru a impiedica accesul bacteriilor la celulele sanatoase.

Hyidrastis Canadensis - contine isochinone, alcaloizi, berberina, canadina, acizi polifenolici, uleiuri volatile. Are proprietati tonice si stimulente. Tonifica si stimuleaza circulatia venoasa. Extractul din samburi de struguri - unul dintre cele mai puternice substante antioxidante cunoscute la ora actuala, de 20 de ori mai active decat vitamina C si de 50 de ori mai puternica decat vitamina E. Imbunatateste activitatea aparatului cardiovascular, aspectul pielii, are efecte antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii. Extractul din seminte de struguri este una dintre putinele substante care penetreaza bariera cerebrala, pentru a proteja tesutul nervos.

Recomandari:
  • Intarirea sistemului imunitar si prevenirea si combaterea racelilor si gripei
  • Reducerea intensitatii si duratei simptomelor in cazul in care o viroza s-a instalat deja
  • Împotriva degenerarii sistemului nervos odata cu varsta
  • Puternic Antioxidant
  • Stimularea si fortifierea sitemului imunitar
  • Inlaturarea efectelor negative ale chimioterapiei si radioterapiei
  • Protejarea impotriva afectiunilor imunologice
CONTINUT: 60 tablete Administrare 2 tablete/zi.
Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Living Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani
Forever Echinacea Supreme - cod: 214       Pret: 23,49 €*



Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi