Forever Calcium

Forever Calcium
Calciul este cea mai raspandita substanta minerala a organismului, reprezentand circa 2% din masa corporala. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se gaseste in dinti si oase, iar restul in celule nervoase, sange, tesut si fluide.

Asociat de mult timp cu cresterea si rezistenta oaselor si dintilor, calciul este, de asemenea, esential pentru coagularea sangelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muschi, pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Calciul din oase incepe sa scada la adultii tineri, si progreseaza o data cu inaintarea in varsta, mai ales la femei.

Dieta cu un continut adecvat de calciu poate sa minimalizeze aceasta pierdere. O dieta bogata in calciu determina organismul sa arda mai multe lipide si sa reduca cantitatea de lipide depuse de organism. Estimarile arata ca 30-50 milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza, si de aceea nu consuma suficiente produse lactate pentru a-si acoperi necesarul de calciu. Pentru indivizii care nu tolereaza lactoza, suplimentele de calciu sunt o alternativa. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolva usor in stomac si este absorbit eficient.

Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic de calciu recomandat, in proportje de 100%. Doza zilnica de Forever Calcium confine 1000 mg calciu in asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximaliza absorbtia calciului.

Doua tablete luate la micul dejun si doua la pranz constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

Continut: 90 tablete
Mod de administrare: 2 x 2 tablete zilnic.
Forever Calcium - cod: 206       Pret: 27,21 €*




Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi