BITS'N PEACHES

BITS'N  PEACHES
Este un produs cu gust exotic - la gelul de ALOE VERA s-a adaugat extract natural de piersici imbinand intr-un mod deosebit de eficient proprietatile de pe acum binecunoscute ale gelului de ALOE VERA, cu cel mai putin cunoscut extract natural de piersici care datorita proprietatilor antihelmintice, cicatrizante, diuretice, stimulente, stomahice, energizante, impreuna obtinand fara teama de a gresi, un veritabil elixir pe care va invitam sa-l savurati.

Contine: Fragmente din pulpa de aloe plus Gel de Aloe Vera stabilizat 100% in mod natural cu compozitia descrisa la Aloe Vera Gel, la care s-a adaugat concentrat de piersica.Fructul de piersica contine: glucide, acizi organici, vitamina A, B1, B2, Niacina, Vitamina C, oligoelemente (Na, K, Ca, Fe, I).
Efectele produsului
Bits n'Peaches sunt identice cu cele ale produsului Aloe Vera Gel, pe care le reamintim pe scurt: efect antiinflamator, germicid (bacterii, fungi, virusuri), antiparazitar, antiseptic, antialgic si anestezic, cicatrizant al mucoaselor, antialergic, antiateromatos, antioxidant, imuno-modulator, efect de regenerare al tesuturilor, reglator al tranzitului intestinal. 
  
Indicatii: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la toti factorii externi, in plus fata de toate efectele generale ale produsului de baza, ALOE VERA GEL, acest produs este indicat in tratarea tuturor parazitilor intestinali atat la copii, cat si la adulti.

Scheme de tratament : PROFILACTIC : Doua - trei cure anual cu durata de o luna de zile. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel sa se consume un minim 1,5 - 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.). CURATIV : Cure de maxim 3 luni, doza putand ajunge pana la 100-150 ml/zi, in doua sau trei reprize, de obicei asociat cu alte produse FLP.

Mod de folositre: A se agita înainte de folosire.

Administrare :
Se incepe progresiv cu o lingura dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici, tinandu-se cat mai mult in gura pentru a se face absorbtia la nivelul mucoasei bucale. Se creste apoi doza progresiv pana la 2 linguri dimineata si doua seara. La copii peste 2 ani se administreaza numai un sfert sau o jumatate din doza unui adult. Gelul, dupa desfacere, se pastreaza in ambalajul original, la frigider. In unele cazuri pot aparea mici tulburari : diaree, oboseala, moleseala, modificarea culorii urinei. Aceste simptome indica eliminarea masiva a toxinelor din organism si dispar dupa cateva zile. Alergia la Aloe Vera Gel apare intr-o proportie infima (sub 1/1.000.000), aceste persoane va trebui sa renunte la consumul de gel.

Recomandari : In caz de aciditate gastrica sau toleranta mai dificila, dozele de administreaza dupa mese. In caz de insomnie, a doua doza se ia la pranz.
Tara de provenienta: S.U.A.
Producator: Forever Living Products Inc.
Distribuitor exclusiv: Forever Living Products Inc.
Termen de valabilitate : 4 ani

Pret vanzare: 28,33 EuroCantitate: 1 litru

Bits n' Peaches - cod: 77

INAPOI la Bauturi din Aloe Vera

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi