Campionul din spatele campionului. Suplimente nutritive pentru sportivi

Foruri internationale de prestigiu acrediteaza ideea ca medicina sportiva reprezinta "clinica omului sanatos". Pornind de aici, ne putem da seama de importanta deosebita pe care o are alimentatia corecta in viata celor ce practica sportul, de la sportul de masa, pana la cel de inalta performanta.

In cazul sportivilor de performanta, cheltuielile energetice sunt mult mai mari decat la persoanele care sustin un efort fizic modest. Dar cheltuielile energetice sunt mai mari si in cazul celor care practica un sport de intretinere - body building, fitness etc. - decat ale celor care duc o viata sedentara cu efort fizic mic. O alimentatie sanatoasa acopera in mod optim nevoile calorice si nutritive ale individului.  Alimentatia celor care practica un sport trebuie sa tina seama de profilul sportului si de numarul orelor de antrenament, de necesarul trofinelor calorigene: glucide, lipide, proteine. Efortul depus pentru obtinerea rezultatelor sportive dorite solicita individul atat fizic, cat si psihic si poate varia de la moderat pana la extenuare, ceea ce slabeste organismul.

Pentru un corp si o conditie fizica de invidiat oferim... suplimentele Forever !Astfel, se disting mai multe tipuri de suport nutritional. Se consuma multe substante nutritive importante - lipide, glucide, proteine, minerale, vitamine - a caror inlocuire organismul o va solicita dupa efort. Acest consum duce la aparitia senzatiei de foame, de sete si a oboselii dupa activitatea fizica. In cazul eforturilor fizice sustinute, nici chiar o alimentatie sanatoasa nu reuseste sa acopere integral nevoile nutritive. Asadar, sunt pe deplin justificate suplimentarile nutritionale hipercalorice si hiperhidrice.
Suplimentele nutritive duc la cresterea fortei, a rezistentei, a masei musculare, precum si a capacitatii de concentrare. Ele se administreaza in functie de efort si etapa si la sportivii care practica activitati fizice de intretinere, cu scopul de a furniza energia necesara efortului fizic, marirea rezistentei si a masei musculare. Mineralele, la fel ca vitaminele, ajuta la cresterea randamentului fizic si psihic al sportivilor. Antioxidantii, pe langa combaterea efectelor daunatoare ale radicalilor liberi, contribuie la atingerea performantei sportive dorite.

Cu ajutorul produselor Forever, antrenamentele pot deveni o adevarata placere ! Firma Forever Living Products ofera sportivilor un ajutor real, fara efecte secundare nedorite, deci fara riscuri, ca in cazul streroizilor si anabolizantelor. Cu ajutorul produselor Forever, antrenamentele pot deveni o adevarata placere. Beneficiind de caracteristici naturale, se justifica utilizarea lor ca adjuvanti ai unei alimentatii sanatoase pentru sportivi. Se recomanda si produsele pentru detoxifierea organismului, acestea eliminand metabolitii toxici. Pe langa marirea randamentului fizic, produsele FLP ajuta la marirea capacitatii de concentrare si la recuperarea sportivului dupa antrenament.

Pornind de la aceasta idee, experienta mea de sportiv (dobandita de-a lungul a 16 ani de judo, in care am obtinut centura neagra 1 DAN si doua titluri de campion national - anii 1987-1988, categoria 71 kg ) ar putea scoate in evidenta o anumita gama de produse Forever necesara construirii si sustinerii unui corp suficient de "comercial", deci tipul de corp unanim acceptat in urma inductiei hollywoodiene: bicepsi gen Schwarzenegger, coapse lipsite de celulita, gen Angelina Jolie, mobilitate fizica gen Jean-Claude van Damme etc.

Aceasta gama include:

Aloe Vera Gel / Aloe Berry Nectar / Bits n'Peaches sau Forever Freedom - in cantitati zilnice care sa fie echivalentul in mililitri al greutatii consumatorului - cantitati impartite in doua reprize. Complexul vitaminic B pe care il contin aceste bauturi fortifica muschiul;
Aloe Blossom Herbal Tea - aproximativ 2,5 - 3 litri consumati zilnic, din care 1 litru in perioada de antrenament. Macerat la rece, pastreaza continutul de enzime si coenzime oxidoreducatoare, ajutand la intensificarea procesului metabolic celular;
Nature-Min, minimum 4 tablete pe zi, administrate dupa modelul 2 x 2 / zi (adica 2 dimineata si 2 seara). Continutul lor de calciu, crom, zinc si magneziu faciliteaza randamentul metabolismului celular, iar seleniul intensifica schimbul sinaptic interneuronal;
Absorbent-C, minimum 3 tablete pe zi: 3 x 1. Creste si mentine randamentul fizic, mareste rezistenta naturala a organismului;
Ginkgo Plus, minimum 2 tablete pe zi: 2 x 1. Flavonoidele si terpenoizii pe care ii contine cresc viteza de transmisie a informatiilor la nivel neuronal, marind asfel puterea de concentrare;Royal Jelly, minimum 2 tablete pe zi: 2 x 1. Continutul mineral, vitaminic, enzimatic si de acizi nucleici de provenienta naturala il pot recomanda ca un "desert" neuronilor;


Forever Fast Break Energy Bar, 1 pe zi. Continutul de carbohidrati si de grasimi, intr-o combinatie optima de produse naturale, il recomanda drept "concentrat de energie" celor care vor sa obtina performanta fara sa renunte la un mod de alimentatie sanatos.

Acesta ar fi un minim necesar pentru ca in aproximativ trei luni de antrenament sustinut in sali specializate, cu exercitii specifice, sa se obtina un corp in forma optima de a fi prezentat in fata ochiului critic al... vecinului/vecinei de sezlong de pe malul piscinei, marii...

 Pentru o mai corecta informare, va recomand sa studiati cartea "Sportul si Aloe vera - Stretching in artele martiale", pe care o gasiti la toate depozitele firmei.

In speranta ca aceste randuri va vor ajuta in implinirea dorintelor dumneavoastra, ne vom permite sa realizam un serial specializat pe sport si Aloe vera.

Al dumneavoastra, prof. kinetoterapeut Horatio Kogler Manager FLP
(articol preluat din revista Forever nr. 48, aprilie 2003)

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi