Aloe Vera pentru Frumusetea Pielii si a Parului

Frunza de aloe Vera
Aloe vera este o planta foarte cunoscuta in intreaga lume si este utilizata in diferite moduri de foarte mult timp. Proprietatile sale utile in tratarea arsurilor, pielii uscate si diferitelor afectiuni ale pielii sunt cu adevarat miraculoase. Cel mai important este ca aloe vera este foarte accesibila, fiind un aliat al frumusetii tale intotdeauna la indemana.

De la aloe vera este folosit in special gelul, un lichid vascos care se afla in frunze. Acesta poate contine:

* 20 de minerale - calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, fier, etc.
* 12 vitamine - A, B, C, E, beta caroten, acid folic, etc.
* 22 de tipuri de aminoacizi, dintre care 20 sunt necesari organismului uman
* peste 200 de substante active, incluzand enzime si polizaharide
* saponine - agenti ati-inflamatorii

Aloe vera are un efect antiseptic (distruge bacteriile si ciupercile) si poate stimula procesul de reface al celulelor, ceea ce o transforma intr-un tratament de noapte ideal impotriva ridurilor.

Iata cateva idei referitoare la cum poti folosi gelul de aloe vera pentru tratarea unor probleme ale pielii si ale parului:

Solutie pentru protectie solara

O solutie naturala care te protejeaza partial de razele nocive ale soarelui poate fi obtinuta dintr-un amestec de gel de aloe vera, ulei de susan, vitamina E si cateva picaturi de ulei esential de lavanda. Acest amestec poate fi folosit mai mult pentru calmarea pielii iritate si pentru a spori efectele protectoare ale lotiunii tale de protectie solara. Nu iti va oferi protectie solara totala.
Incercati si crema de protectie solara de la Forever Living Products ! Nu veti regreta !

Masca pentru par

Ai nevoie de aloe vera si zeama de lamaie. Amesteca o jumatate de lingura cu gel de aloe cu o lingura cu zeama de lamaie. Adauga peste amestec putin sampon si spala-te asa cum faci de obicei, dar lasa samponul sa actioneze cateva minute. Cu 10-15 minute inainte de a te spala pe cap, maseaza-ti scalpul cu gel de aloe vera. Lasa-l sa actioneze aproximativ 10 minute apoi spala-te cu amestecul prezentat mai sus.Sau foloseste samponul impreuna cu balsamul de la Forever Living

Gel hidratant

Substantele active din aloe vera stimuleaza refacerea stratului superior al pielii si hidrateaza intens. Pentru un amestec foarte hidratant, adauga pulpa de castravete peste gel de aloe vera. Functioneaza ca o crema antirid, lasand dupa aplicare o piele catifelata si stralucitoare. Sau poti folosi crema antirid, R3 Factor.

Tratament pentru arsuri

Daca ai pielea arsa sau iritata, rupe o frunza de aloe, stoarce gelul acesteia si aplica-l pe zona cu probleme. Lasa gelul sa se usuce pe piele, fara sa te clatesti.
Pentru arsuri, Forever Living Products ofera un produs excelent, se numeste Aloe First. Incercati-l !

Pentru ca aloe vera nu este o planta pretentioasa, este folosita si ca planta de ornamentala de interior. Prin urmare, nu ezita prea mult si "adopta" un ghiveci cu o aloe vera pe post de ornament, dar si ca sursa de materie prima pentru tratamentele tale de frumusete.

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi