Sfaturi daca folosesti placa de intins parul


Cine nu-si doreste un par perfect intins, stralucitor, cu volum natural, fara a apela neaparat la placa de par? Natura nu ne este, de cele mai multe ori, aliata, iar suvitele rebele se cer imblanzite, de cate ori scoatem capul la lume.

Aici intervine ea, placa de par, unealta moderna pe care o folosesc milioane de femei de pe toate meridianele, pentru a obtine coafuri impecabile, regulamentare sau nonconformiste, in functie de personalitatea fiecareia. Mai mult, in ultimii ani, placa de par nu mai este un instrument adresat exclusiv femeilor.

Barbatii, din ce in ce mai constienti de look-ul lor, folosesc cu indemanare placa. Par mediu sau scurt, franjurat sau uniform, cu placa de par potrivita obtii un look fabulos, in doar cateva minute.

Cum alegi insa placa par care sa-ti alunge toate acele Bad Hair Days de cosmar? :)
In primul rand, tine cont de pret si de firma producatoare ori de cate ori iti alegi o placa par. Nu incerca sa te pacalesti spunandu-ti ca toate aparatele sunt la fel si ca pretul reflecta doar brandul. O firma si-a cladit renumele in ani intregi, asa ca o placa de par cu logo cunoscut are sanse infinit mai mari sa fie de calitate.

Nivelurile de incalzire sunt esentiale: alege intotdeauna o placa de intins parul careia ii poti seta gradele. Ca sa-ti faci o idée, iata cum ar trebui setate aceste niuvele, in functie de textura parului:

- Pentru parul normal: 180 – 190 grade Celsius
- Par rebel, cret si uscat, greu de coafat: 190 – 220 grade Celsius
- Par fragil, subtire: maxim 170 grade Celsius.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont cand iti alegi placa pentru par este timpul de incalzire. Cum ritmul de viata al femeii moderne e din ce din ce mai alert, investeste intr-o placa par care se incalzeste, daca nu instantaneu, cel putin in 20 de secunde. Astfel vei evita sa pierzi minute pretioase asteptand sa se incinga placile ceramice.

Mai trebuie sa stii, totusi, ca orice placa de par iti altereaza in timp podoaba capilara. Trebuie sa te protejezi cu diverse prose cosmetice pentru par. Si avand in vedere ca eu am unul la indemana exceptional pe care il folosesc in fiecare zi, ti-l recomand si tie: ALOE PRO SET

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi