Produsele Forever ajuta in cazuri de infectii mai grave, de exemplu HIV ?

"Starea de nutriţie şi de sănătate a generaţiilor viitoare poate fi asigurată cu succes de produsele metabolico-nutitive pe baza de Aloe Vera.

Pierderea în greutate este întâlnită frecvent la pacienţii cu infecţii repetate, cu infecţie HIV indiferent de stadiul clinic, dar este dificil de precizat cât anume se datorează factorilor de risc anteriori infectării, infecţiilor oportunisate sau virusului însuşi. In cursul infecţiilor au loc perturbări ale metabolismului vitaminelor şi oligoelementelor asociate de regulă cu apariţia precoce a manifestărilor metabolice ale malnutriţiei proteino-energetice şi ale sindromului inflamator consecutiv proceselor infecţioase.

La copiii care folosesc dietele hipernutritive s-a demonstrat apariţia unui număr crescut la limfocite Thelper şi prin urmare o bună apărare împotriva infecţiilor virale. Totuşi, mai sunt necesare studii care să determine dacă starea de sănătate anterioară poate modifica relaţia nutriţie-infecţie virală.

Este bine precizată relaţia între malnutriţie şi imunodeficienţă, fapt pentru care am studiat concentraţia markerilor limfocitari CD4 şi CD8 la 5 copii infectaţi HIV pozitiv, cu status nutriţional modificat exprimat ca grad de malnutriţie. Acestor copii li s-a calculat indicele ponderal la greutatea corespunzătoare standard vîrstei. Acest indice a fost găsit sub 0,70. Valorile medii ale CD4/CD8 au fost găsite de 16,6 picomoli/microlitru. La sfârşitul celor 6 luni de administrare a produselor metabolico-nutritive din Aloe vera, indicele ponderal a fost găsit 0,75 şi valorile medii CD4/CD8 de 21,5 picomoli/microlitru. Se poate observa o scădere a valorilor CD4 la copiii cu malnutriţie proteincalorică grad 3.

Prin creşterea greutăţii şi implicit a indicelui ponderal după 6 luni de administrare a produselor pe bază de Aloe Vera s-au găsit valori crescute ale indicelui ponderal de la 0,6 la 0,75, cât şi ale raportului CD4/CD8, demonstrându-se o relaţie între starea de nutriţie şi sistemul imunităţii celulare de apărare a organismului.

Studiind imunograma umorală la începutul studiului, s-au găsit valori crescute pentru IgG şi IgM cu valori scăzute pentru IgA şi C3. La sfârşitul celor 6 luni sistemul imunitar umoral nu a fost modificat semnificativ.
Produsele metabolice nutritive din Aloe Vera folosite cu terapia retrovirală şi antituberculoasă în tratamentul copiilor cu SIDA şi tuberculoză au fost:

* A-Beta-CarE câte 1 capsulă gelatinoasă/zi,
* Absorbent-C câte 1 tabletă/zi,
* Forever Kids câte 3 tablete/zi,
* Forever Bee Pollen câte 3 tablete/zi,
* Forever Lycium Plus câte 2 tablete/zi,
* Garlic-Thyme câte 3 capsule gelatinoase/zi,
* Forever Lite 20 gr/zi
* Aloe Berry Nectar 60 ml/zi.

Aceste produse au calitatea de a hipercalorice şi energogene, ajutând la ameliorarea nutriţiei copiilor şi dezvoltarea sistemului imunitar celular care intervine în mecanismele de apărare antiinfecţioase.
Starea de nutriţie şi de sănătate a generaţiilor viitoare poate fi asigurat cu succes de produsele metabolico-nutritive pe bază de Aloe vera."

Dr. Gheorghe Murgoci
Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” Bucuresti - Secţia Pneumologie pediatrica
luliana Ana Dumitrescu- Student medicină

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi