Forever Aloe Styling Gel

O formula inedita, de actualitate, bazata pe calitatile gelului stabilizat de Aloe vera, pentru realizarea unui gel coiffant si remodelant! Fortifica si reface parul, redandu-i flexibilitatea. Parul va putea fi aranjat dupa dorinta, indiferent daca se usuca natural sau la cald (cu foen-ul). Forever Aloe Styling Gel reprezinta un produs ideal pentru orice tip de par si pentru orice tip de coafura.

Formula sa fara alcool, rezistenta la umiditatea atmosferica, extinde aria sa de utilizare si permite crearea oricarui tip de coafura, deoarece produsul confera parului prestanta, stralucire si volum.
Forever Aloe Styling Gel mentine aspectul sanatos al parului si rezistenta coafurii pe parcursul intregii zile.

Mod de utilizare: Se aplica si se repartizeaza uniform pe parul umed, dupa care acesta este aranjat sau coafat dupa dorinta. Uscarea parului se va realiza cu jet de aer cald (uscatorul va fi reglat corespunzator) sau in aer liber.
Cantitate: 224 g
Forever Aloe Styling Gel - cod: 194       Pret: 15,29 €*

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi