Forever Aloe MPD

Saptamanal se folosesc diversi detergenti pentru curatenie, de aceea ar fi mult mai comod sa cumperi un singur produs, capabil sa curete - in egala masura - lenjeria, vesela, pardoseala si obiectele sanitare din baie.

Acest produs realizat de Forever Living Products se numeste Forever Aloe MPD si este un detergent lichid extrem de eficient si foarte economic. Prezentat sub forma lichida, concentrata, detergentul pentru multiple utilizari creat de FLP curata foarte bine murdaria de orice fel, fiind ideal pentru spalarea lenjeriei de toate tipurile si pentru realizarea curateniei in intreaga casa: pardoseli, cazi de baie si obiecte sanitare, covoare, acoperis, vesela etc. Formula sa concentrata poseda actiune sigura de indepartare a impuritatilor, a grasimilor si petelor, fara a zgaria sau afecta suprafata obiectelor.

Posibilitatea sa de a prelua rolul mai multor detergenti aduce economii substantiate pentru utilizator. Forever Aloe MPD nu contine fosfor, fiind nepoluant pentru mediu. Spre deosebire de alti detergenti, surfactantii anionici si cationici din compozitia sa sunt biodegradabili, iar acest fapt reduce poluarea mediului si a apei. Formula nu este abraziva, contine gel stabilizat de Aloe vera si catifeleaza mainile si hainele.

Mod de folosire:
Dispozitive pentru diluarea detergentului (dispenser cu pompa) se pot procura de la depozitele firmei Forever Living Products.
1) Pentru spalarea rufelor se folosesc aprox. 30 g, iar pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin detergent direct pe pata si se lasa la inmuiat.
2) Pentru spalari universale se dilueaza aprox. 60 g in 4 1 de apa, iar solutia rezultata se foloseste pentru spalarea articolelor de uz casnic, gresiei, faiantei, cazilor de baie, covoarelor si autovehiculelor (partile interioare si exterioare).
Forever Aloe MPD - cod: 050       Pret: 27,21 €*
Cantitate: 1,89 litri

INAPOI la Ingrijire Personala

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi