Marius Urzica acorda un interviu echipei Forever din care face parte.

Marius, au existat in cariera ta momente mai dificile, de cumpana, in care sanatatea ti-a jucat feste?

R: Sunt intamplari de care as prefera sa nu-mi aduc aminte. O ruptura de biceps la bratul stang la Cupa Americii, in 1998. Am suferit o alta accidentare grava la coloana vertebrala in 1999 la Tianjin, dupa care chiar am purtat corset timp de 6 luni.
Forever FreedomFolosesc produsele Forever ca alimente de mare valoare nutritiva prin care realizez acel echilibru baze-acizi si implicit o elasticizare a trupului prin eliminarea toxinelor, a ureei (Aloe Vera Gel, Berry Nectar, Freedom, Fast Break Bar, Lite etc.)

Care este parerea ta in legatura cu produsele FLP? Prezinta vreun avantaj in comparatie cu anabolizantele si alte produse sintetice folosite de unii sportivi?

R: Sunt produse naturale cu efecte benefice si nu suporta nici o comparatie cu anabolizantele care distrug organismul. Ma bucur ca am avut posibilitatea de a beneficia de aceste produse.

Ai afirmat intr-un interviu ca in concurs nu te intereseaza nimic - public, arbitri - ci te gandesti numai la ceea ce ai de facut. Aceasta presupune pe langa o vointa de fier, putere de concentrare. Ai gasit in vasta gama Forever si produse care sa te ajute in aceasta directie? Ce efecte au asupra tonusului tau produsele Forever?

R: Ca si colegii mei, folosesc crema rosie si albastra pentru multiple scopuri. Realizez o presopunctura zilnica pe talpa piciorului prin ungerea cu aceasta crema rosie care disloca depunerile de materiale anorganice la punctele de reflex. Ca urmare, organele interne si de eliminare functioneaza la capacitate normala. Eu ma simt mai usor, incheieturile devin mai elastice si pot executa programul fara eforturi suplimentare.
De asemenea, am invatat sa realizez o curatare a cavitatii bucale cu Aloe First si cu pasta de dinti Forever. Ma ajuta foarte mult in prevenirea multor boli.
Pentru o energie libera, efervescenta, folosesc Forever Freedom, Fast Break Energy Bar si Forever Lite.

Produsele FLP fac parte din viata ta cotidiana, ceea ce inseamna ca le acorzi un credit deosebit.

R: Sunt generos cu mine folosind produsele Forever. Le recomand cu toata increderea si altor colegi. Dar nu numai lor, cu siguranta si prietenilor si mai ales familiei mele, in cadrul careia Forever se bucura de o simpatie deosebita. Consider binemeritata denumirea pe care planta Aloe vera o poarta de mii de ani, aceea de "planta vindecatoare" sau "doctorul naturii".

Inseamna mult pentru tine sa fii cel mai bun. La Sydney toata lumea a fost incantata de perfectiunea exercitiului tau. Ai mizat "totul sau nimic".

R: Se spune ca daca vrei sa fii bun, trebuie sa stai cu cei mai buni. Sunt convins ca acum fac parte din cea mai buna echipa - echipa Forever Living Products.

Iti multumesc pentru timpul acordat si iti urez o cariera stralucita in continuare!

Adriana Badic, Asistent FLP Romania
(revista Forever nr. 49, mai 2003)

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi