Rapotul calitate / pret al Gelului de Aloe de la Forever

Luna aceasta sărbătorim doisprezece ani de când Forever Living Products şi-a deschis oficial porţile în România, un bun prilej de a celebra şi produsul nostru vedetă – Aloe Vera Gel.

Este deja de notorietate că factorul cheie în decizia de cumpărare a gelului nu este gustul, ci cumulul de beneficii aduse organismului. Gelul de Aloe vera este o sursă excelentă de micronutrienţi şi oligoelemente cu acţiune antiinflamatoare şi analgezică. În plus, datorită acemannanului, unul dintre cei mai importanţi compuşi ai plantei, gelul de Aloe vera echilibrează sistemul imunitar şi induce o stare de bine întregului organism. Această plantă creşte de obicei în zone cu soluri bogate în minerale, pe care le absoarbe şi care, apoi, ne sunt prezentate nouă sub formă biodisponibilă.

După desigilarea flaconului, gelul de Aloe vera ar trebui păstrat la frigider şi consumat dimineaţa, pe stomacul gol, astfel încât să nu fie afectat de enzimele şi acizii secretaţi în stomac. Aici, polizaharidele pot fi total absorbite de celule speciale care le transferă apoi în fluxul sanguin exact sub forma în care ele se găseau în plantă. Consumul de gel grăbeşte tranzitul intestinal, îmbunătăţeşte absorbţia substanţelor nutritive din alimente, în special absorbţia proteinelor.

Deseori sunt întrebat ce cantitate de gel ar trebui să consumăm. Cred că ţine de fiecare în parte, cantitatea variind de obicei între 100 şi 150 de mililitri pe zi. În privinţa copiilor sub doisprezece ani şi persoanelor în vârstă, cantitatea se reduce. Ca regulă, un copil de şase ani va consuma numai jumătate din cantitatea recomandată adulţilor, iar un copil de trei ani – numai un sfert, cu menţiunea că nu este indicat pentru copiii sub un an.

Dar de ce ar cumpăra cineva Aloe Vera Gel, dacă este unul dintre cele mai scumpe geluri de aloe de pe piaţă? Răspunsul este simplu: pentru calitatea pe care o oferă Aloe Vera Gel şi pentru că dă rezultatele scontate. Există produse similare cu preţ mai mic, însă în procesul lor de fabricare este diferit şi de aici apar şi diferenţe de calitate. Plantele noastre provin din culturi organice, sunt recoltate manual, ajung la fabrica de procesare în decurs de trei ore de la recoltare, unde aloina este îndepărtată. Alte avantaje ale produsului nostru: nu este filtrat, nu este concentrat şi toţi stabilizatorii şi antioxidanţii din produs sunt obţinuţi din surse naturale. Aloe Vera Gel reprezintă alegerea firească atunci când ştii câte avantaje îţi oferă!

Articol scris de Dr. Peter Atherton, Licenţiat în Medicină, tradus şi adaptat din revista Forever UK, decembrie 2010.



Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi