Aloe Vera utila in vindecarea rănilor si a degeraturilor


Gelul de Aloe Vera în care au fost identificate mai mult de 75 substanţe active, aplicat pe răni (în stare naturală, stabilizat sau în cremele care conţin procent semnificativ de gel stabilizat cum ar fi Aloe Vera Gelly, Aloe Lotion, Aloe Propolis Creme, Aloe First), are efect anestezic, calmează mâncărimile, umflăturile şi durerea. După cum am mai menţionat gelul de Aloe Vera are proprietăţi antibacteriene şi antimicotice, stimulează circulaţia sanguină, stimulează fibroblastele (celulele pielii responsabile de vindecarea rănilor).
Un studiu efectuat pe două loturi de animale, publicat de „Journal of Pediatric Medical Association” a arătat că atât preparatele pentru uz extern pe bază de gel de aloe cât şi administrarea orală a gelului, accelerează vindecarea rănilor, viteză de regenerare celulară crescând de 6-8 ori. Este de menţionat, de asemenea, procesul de cicatrizare care, sub influenţa gelului de aloe, este foarte rapid şi aproape fără urme.
Journal of Dermatologic Surgery and Oncology” arată într-un articol semnat de Dr. James Fulton specialist în dermatologie în Newport Beach, California, că: „Orice rană pe care o tratăm, fie că e vorba de suturarea unei tăieturi sau extirparea unei tumori a pielii, se vindecă mult mai repede dacă se aplică Aloe Vera Gel”. De altfel, Dr. Fulton mărturiseşte că foloseşte în practica sa de zi cu zi Aloe Vera Gel (conţinut în produsele specifice de uz extern) în aplicare locală pentru a accelera vindecarea rănilor.
Un studiu publicat de „Annals of Emergency Medicine” arată că Aloe Vera este eficientă şi în cazul degerăturilor. Cercetătorii au aplicat un tratament standard pe un lot de 154 pacienţi cu degerături medii sau grave. Dintre pacienţi, numai unora li s-a aplicat extern un tratament cu cremă conţinând Aloe Vera Gel. În final 70% dintre aceştia s-au vindecat fără pierdere de ţesuturi, faţă de doar 32,7% de pacienţi din grupul martor.
Cercetătorii au ajuns la concluzia că substanţele active din aloe au împiedicat scăderea fluxului sanguin în ţesuturile afectate, scădere ce provoacă, de regulă, pierderea de ţesut în cazul degerăturilor.

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi