Aloe Vera în vindecarea arsurilor

Un fapt uluitor a descoperit în anul 1959, Dr. E.P. Pendergrass: gelul extras din frunzele plantei de aloe are rezultate excelente în tratarea arsurilor. După mai multe teste efectuate pe pacienţi cu diferite arsuri, el a afirmat că Aloe Vera este cu 50% mai eficientă în tratamentul arsurilor decât toate celelalte trei remedii cunoscute până la acea vreme ca fiind cele mai avantajoase.
Mulţi ani mai târziu, într-un studiu efectuat la Secţia de Chirurgie a Facultăţii de Medicină din Thailanda asupra a 27 de pacienţi cu diferite răni provocate de arsuri, s-a testat capacitatea de vindecare a plantei de aloe comparativ cu cea a tifonului cu vaselină. S-a constatat că gelul de Aloe Vera a tratat leziunile mult mai rapid decât vaselina: timpul de însănătoşire prin tratamentul cu aloe a fost de 11 zile, iar prin cel cu vaselină a fost de 18 zile. De asemenea, studiul histologic a arătat epitelizarea mult mai rapidă cu ajutorul gelului de aloe.
Dr. A. Burger si Dr. M. Grubert de la „Frederick Cancer Research Center” USA, au condus un studiu făcut pe 12 voluntari pentru a examina eficienţa şi toleranţa gelului de Aloe Vera în ceea ce priveşte vindecarea rănilor.
Eficienţa tratamentului cu acest gel asupra unor leziuni superficiale ale pielii sau asupra unor eritemuri datorate razelor ultraviolete, a fost evaluată prin descrierea statutului clinic şi prin măsurători colorimetrice (a culorii pielii). Rezultatele obţinute au arătat că Aloe Vera gel reprezintă o alternativă naturală a medicamentelor obişnuite pentru tratarea arsurilor şi a diferitelor leziuni ale pielii, cu efecte rapide şi spectaculoase (diminuarea cicatricilor).

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi