Aloe Sunless Tanning Lotion

Formula sa speciala ofera epidermei o combinatie valoroasa de substante hidratante, bazate pe Aloe vera, iar pielea va fi superba -catifelata si bronzata - fara a depinde de capriciile vremii.

Mod de utilizare:
Pentru un efect deosebit, se recomanda aplicarea produsului dupa baie sau dus, in strat subtire, fara a se insista asupra coatelor, genunchilor sau gleznelor. Se va repeta aplicarea dupa 4-5 ore, pana la atingerea nuantei dorite.

Pana la uscarea perfecta se va evita contactul cu hainele sau cu piesele de mobilier. Pentru intretinerea culorii se va reaplica produsul zilnic sau din doua in doua zile. (Nota: emulsia autobronzanta nu confine filtre/agenti ecran, deci nu confera nici un grad de protec|ie fata de actiunea nociva a radiatiilor solare).

SFATUL SPECIALISTULULUI
: Pentru obtinerea unui bronz uniform, cu nuante superbe, este necesara exfolierea prealabila a pielii, urmata de hidratare corespunzatoare cu una dintre emulsiile prezentate anterior. Dupa 15 minute se va aplica emulsia autobronzanta (se va respecta acest interval pentru a nu exista interferente cu agentii autobronzanti). Emulsia autobronzanta patrunde in piele dupa 20 de minute!

Daca aplicarea produsului se realizeaza direct, cu mainile libere, acestea vor fi atent spalate imediat dupa aplicare sau vor fi frecate cu suc proaspat de lamaie.


Aloe Sunless Tanning Lotion - cod: 239     Pret: 24,85 €*
Cantitate: 118 ml

INAPOI la Ingrijirea Pielii

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi