Forever Pomesteen Power

Profitaţi de incredibila putere a antioxidanţior din rodie, mangostan şi alte fructe cu Forever Pomesteen Power. Specialiştii sunt unanim de acord asupra faptului că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone, sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorţi a Radicalilor liberi de Oxigen).
Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brebetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.
CARO este indicatorul care arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezină o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare.Este foarte important de ştiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, in special rodia şi mangostanul.

Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus constitue o sursă de vitamine A, C, E şi fier.

Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia.
Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit ,,Regele fructelor”. Valoarea sa CARO este foarte ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.
 Mai mult despre Forever Pomesteen Power cititi aici

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi