ImmuBlend ™, cel mai nou produs de la Forever Living. Vezi la ce ajuta.


CEL MAI NOU PRODUS AL COMPANIEI FOREVER LIVING PRODUCTS - FOREVER IMMUBLEND !
ImmuBlend ™ este conceput pentru a sprijini funcţionarea sistemului imunitar prin abordarea tuturor aspectelor legate de acesta de la prima sa linie de apărare ( pielea sângele) şi până la ultima care se află după unele clasificări în colon. Fiecare ingredient în amestecul proprietar (patent FLP) este special ales pentru rolul crucial pe care îl joacă în sprijinirea funcţiilor sistemului imunitar. Aceasta ajută sistemul de apărare al organismului pentru a funcţiona cât mai eficient. iar pentru acest scop s-a creat un amestec de nutrienţi care include puterea unor ciuperci cu mare valoare antioxidantă dar şi nutritivă - Maitake şi Shiitake cu lactoferina , împreună cu vitaminele C şi D la care se alătură şi minerale precum zincul.

Cateva cuvinte despre ingredientele prezente in Immublend :
  • Lactoferina - susţine producerea de celule pentru siremul imunitar şi ajută la menţinerea nivelului optim de bacterii benefice în intestine
  • Maitake şi Shiitake - folosite de peste 3000 ani in China si Japonia ajută la producerea de celule cu rol in sistemul imunitar şi sprijină funcţia cardiovasculară
  • Vitamina D - intareste celulele sistemului imunitar ajutand la dezvoltarea celulelor sănătoase
  • Vitamina C-luptă împotriva radicalilor liberi , are un rol deosebit în absobţia fierului
  • Zincul - luptă impotriva radicalilor liberi şi susţine producerea de celule imunitare
  • Fructooligozaharide - prebiotic sprijinind astfel bacteriile probiotice din sistemul digestiv deci întăreste sistemul imunitar şi pe aceasta cale.
Această formulă originală abordează toate aspectele legate de funcţionarea sistemului imunitar, oferind atât nutrienţi de origine naturală care constituie fundament pentru un sistem imunitar sănătos care lucrează sinergic. Compoziţia produsului ajută organismul în lupta împotriva radicalilor liberi fiind sursă de antioxidanţi dar şi un stimulent natural pentru ca organismul să-şi producă proprii antioxidanţi.

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi